Casada – isporuka, montaža, garancija, servis

Zašto odabrati Casada masažne uređaje?

Casada GmbH je otvorila svoje predstavništvo u Srbiji – Casada Vita d.o.o., te preko nje vrši distribuciju proizvoda na području Srbije i regije.

To vam garantuje da ćete dobiti originilan Casada proizvod, mada su danas sve prisutniji i pokušaji zavaravanja kupaca od raznih dobavljača koji  pokušavaju zlopotrebiti oznake i brend kompanije Casada. 

Dostava, isporuka i montaža

Neke Casadine proizvode možete odmah uzeti sa sobom ako posetite naš izložbeno-prodajni salon u Novom Sadu,Kralja Aleksandra 12 – pogotovo one manjih dimenzija.

Za isporuku fotelja ne trebate brinuti, jer imamo besplatnu dostavu na području cele Srbije. Kod masažnih fotelja je to bitno, jer kod isporuke, ovlaštena osoba vrši i montažu te puštanje u pogon kao i osnovnu obuku rukovanja sa proizvodom.

Garancija

Bitno je naglasiti i garanciju na sve Casadine proizvode – obzirom da je matična kompanija u Nemačkoj, jako je značajno da ste I u Srbiji sigurni da uvek i sa najvećim prioritetom brinemo o svim eventualnim servisima, rezervnim delovima te svemu ostalome što uključuje dugotrajan rad i zadovoljstvo upotrebe naših proizvoda.

I nakon isteka garantnog roka, svi rezervni delovi, održavanje i servisi su dostupni na Vaš zahtev – slobodno nam se javite i za bilo koji Casada proizvod koji ste nabavili u bilo kojem vremenskom periodu, i mi ćemo Vam rado pomoći oko njegova održavanja i servisiranja.

Call Now Button