1. POGLEDAJTE PUNUDU U RUBRICI “MASAŽNE FOTELJE”

Sve fotelje su detaljno opisane,sa svim tehničkim karakteristikama,funkcionalnostima,opis tehnika masažnih tretmana kao I dostupnim bojama.

<<Kliknite ovde za rubriku “MASAŽNE FOTELJE” >>

2. 3D PRIKAZ MASAŽNE FOTELJE U VAŠEM PROSTORU

U našoj web-stranici je ugrađena AR-funkcija, što daje mogućnost da svaki model masažne fotelje virtualno smestite u vaš  prostor.

Na primer – u vašem dnevnom boravku usmerite mobilni uređaj prema delu prostorije gde želite smestiti masažnu fotelju, uključite navedenu AR-opciju i odabrana masažna fotelja će se na ekranu pojaviti u ambijentu prostora u koji ste usmerili kameru.

Prikazom fotelje u vašem prostoru,odabirom modela I boja dobićete jako realan prikaz,kao da je fotelja već u vašem prostoru.

<<Kliknite ovde za više informacija o 3D prikazu >>

 

 

 

3. ISPROBAJTE MASAŽNE FOTELJE CASADA U NAŠEM SALONU ili ODMAH NARUČITE – pozivom, mailom ili putem webshop-a 

Zatražite više informacija u direktnom kontaktu sa našim prodajnim osobljem

Casada je jedina firma u Srbiji  koja ima mogućnost isprobavanja masažnih fotelja u izložbenom salonu.

Za dolazak u salon, molimo Vas najavite se na telefon 0631824845 ili na mail info@casada-adriatic.rs , kako bismo zakazali termin probe uređaja samo za Vas..

Lokacija: U Trgovačkom Centru „Pariski magazin“ , Kralja Aleksandra 12, 21000 Novi Sad

Savet – Najbolje rešenje će biti konsultacija sa specijalistom u ovoj stvari. Naši savetnici su pravi rudnik znanja, jer – bukvalno i figurativno – već godinama sede u masažnim foteljama. Čak i ako nemate vremena da posetite naš izložbeni prostor i lično testirate fotelje – oni će Vam pomoći tako što ćete se konsultovati telefonom i e-mailom.

 

 

4. PORUČITE I UŽIVAJTE U VAŠOJ FOTELJI

Fotelje možete poručiti:

>>KLIKNITE OVDE ZA RUBRIKU KONTAKT>>>

 

Ako naručujete preko web-shopa, nakon obavljene narudžbe, mi Vas povratno kontaktiramo za dogovor oko tačnog termina isporuke, načina plaćanja i svega ostaloga, u zavisnosti od modela koji ste odabrali.

Casada masažne fotelje u Vašem domu

Call Now Button