Kako rade masažne fotelje?

Često imamo pozive zainteresovanih korisnika, koji pitaju – kako rade masažne fotelje?, iz tog razloga ovde donosimo kratak tekst, sa odgovorima na najčešća pitanja.

Funkcionisanje masažnih fotelja menjalo se kroz istoriju. U zadnjih više od 20 godina, firma Casada je predvodila u inovacijama masažnih mehanizama. Danas su to vrlo sofisticirani uređaji sa naprednim tehnološkim karakteristikama. Osnovna funkcija tehnologije koja se ugrađuje u naše masažne fotelje je maksimalan terapijski efekat, tačnije što bolji osećaj masaže na naše telo.

 

Kako rade masažne fotelje?

Masaža različitih telesnih zona

Skeniranje tela pre masaže

Kada sednemo u masažnu fotelju, prvo što ćemo osetiti je postupak takozvanog “skeniranja tela”. To znači da se masažna fotelja prilagođava našem telu, jer jednostavno nismo svi iste visine, telesnih proporcija, težine i slično.

MASAŽA VRATA I RAMENA

To svi trebamo, nežni kružni pokreti u zoni vrata i ramena za opuštanje muskulature i popravak cirkulacije.

MASAŽA CELIH LEĐA

Bilo da želimo jaču ili slabiju masažu, ili prilagođenu određenom delu našeg tela, lagano ćemo odabrati putanju masažnih glava koje se kreću od vratno ramene zone, pa sve do gluteusa u obliku slova L – zbog toga se mehanizam naziva L-Shape.

MASAŽA VAZDUŠNIM PRITISKOM

možemo odabrati nežniju ili intenzivniju masažu pritiskom vazdušnih balona ili jastučića. Ovi masažni mehanizm su raspoređeni od ramena i ruku, preko bedara do potkolenica i stopala (ovisno od modela do modela imamo više ili manje detalja).

MASAŽA STOPALA

Većina naših masažnih fotelja ima ugrađene detaljne i vrlo efikasne masažne mehanizme u stopalma. Jako dobro znamo koliko nam nekada treba masaža nogu, i koliko to pomaže nakon napornog dana

Ostali mehanizmi

upravljanje polažajem tela, multimedija, grejanje

OSTALI MEHANIZMI

Sve naše masažne fotelje imaju ugrađene mehanizme za podizanje i spuštanje naslona, postavljanje u ležeći ili bilo koji željeni položaj. Pritiskom na određenu tipku, jednostavno pomičemo naslon za leđa, ili deo za noge u određenom pravcu

MULTIMEDIJA

Masažne fotelje su opremljene zvučnicima, spajaju se putem bežične konekcije *bluetooth. Na ovaj način možete reproducirati muziku s mobilnog telefona ili nekog drugog uređaja, za još bolji efekat opuštanja i terapije u vašoj masažnoj fotelji.

Casada BetaSonic II masažna fotelja

GREJANJE

sve naše masažne fotelje su opremljene dubinskim infracrvenim grejačima, koji su smešteni uglavnom u predelu leđa, a neki modeli imaju i grejanje nogu.

UPRAVLJAČKA JEDINICA

Upravljanje foteljom preko upravljačke jedinice, ili kako popularno kažemo “daljinskog upravljača” je jednostavno. Neke upravljačke jedinice imaju više a neke manje izbornika i tehnoloških rešenja za rad sa foteljom. Neke su na obične tipke, a neke su napravljene kao touch screen display.

UPRAVLJAČKA JEDINICA – upravljanje foteljom preko upravljačke jedinice - skyliner II LCD touch screen - Kako rade masažne fotelje?
UPRAVLJAČKA JEDINICA – upravljanje foteljom preko upravljačke jedinice - skyliner III LCD touch screen - Kako rade masažne fotelje?

Imate još pitanja? – Posetite naš izložbeni salon

Naravno, ako imate dodatnih pitanja o tome – kako rade masažne fotelje? – mi smo tu za vas!

Imamo izložbeni salon u tržnom centru Pariski magazin, gde su izložene sve naše fotelje za masažu.

Javite nam se na naše kontakte i dogovorite posetu izložbenom salonu. Isprobajte i usporedite naše masažne fotelje.
Pitajte nas za trenutne akcijske pogodnosti na određene modele, usporedite boje, dimenzije, tehničke karakteristike i sve ostalo što vas zanima o masažnim foteljama.

CASADA VITA d.o.o.
21000 Novi Sad
Tel 381 63 182 4845
info@casada-adriatic.rs

U Izložbeno prodajnom Trgovačkom Centru PARISKI MAGAZIN, Kralja Aleksandra 12, 21000 Novi Sad

Radni dani i subota : od 10:00 do 20:00 časova

Nedelja: po potrebi

Link na celu ponudu masažnih fotelja s cenama – KLIKNI OVDE

 

Call Now Button