Masaža nogu

Mali ali svestrani. Međutim nisu svi ni tako mali – uređaji za masažu nogu firme Casada GmbH, našli su svoju primenu kako u privatnosti našeg doma, tako i u kancelarijama, motornim vozilima i slično.

Masažeri Casada rade na principu sličnom ljudskoj ruci – gnječenjem i pomacima masažnih glava koji su najsličniji pravoj masaži. Osim toga ovi uređaji sadrže i vazdušne balone za takozvanu drenažu tkiva – najsličnije limfnoj drenaži. Svi volimo kada nam neko malo izmasira stopala, da li profesionalni maser ili neka draga osoba, ali na “pravu masažu” ne možemo uvek samo tako odšetati; sprečavaju nas razni razlozi – obaveze, vremenske prilike, porodične obaveze, posao… pa u zadnje vreme i ova epidemija corona virusa.

Međutim, tu su Casada masažeri za noge – s njima ćete si pružiti masažu stopala u udobnosti svog dnevnog boravka ili bilo gde drugde. Mali, i efikasni ali na nemački način efikasni.

Odaberite masažere za noge firme Casada GmbH – time ste odabrali pouzdanog partnera, sigurnost garancije i servisa te pre svega zadovoljstvo kod upotrebe naših proizvoda.

Bitna je takođe i podrška sa servisima i rezervnim delovima – što ako vam mačka ogrebe presvlaku masažera, što ako daljinski upravljač padne na pod… itd – sa Casadom su ova i slična pitanja unapred rešena. Casada je osnovala svoju lokalnu podružnicu Casada Adriatic (u 100-postotnom vlasništvu njemačkog domicila) preko kojega je zagarantovan isti kvalitet usluge, bez obzira da li se nalazite u Srbiji, ili Nemačkoj, ili nekoj drugoj od 38 država na 4 kontinenta, gde sve Casada ima svoja predstavništva.

Ovako veliku i ozbiljnu prodajno-servisnu mrežu nema niti jedan poznati proizvođač masažnih uređaja u svetu (ovo slobodno proverite pretragom interneta i pretraživanjem Casade po pojedinim državama, pa onda uporedite konkurenciju i vidite gde se oni nalaze u tom pogledu).

Zbog navedenoga, odluka za Casada masžer za noge je u isto vreme i odluka srca, kao i odluka uma – razumna odluka da svoj novac investirate u artikl koji na tržište stavlja pouzdan partner.

Call Now Button