Masažne fotelje

 • Akcija -11% Casada masažne fotelje Alphasonic

  Alphasonic II

  3.990,00 
 • Akcija -20% Casada masažne fotelje Aura

  Aura

  5.990,00 
 • Akcija -9%

  Betasonic II

  2.990,00 
 • Rasprodato Casada masažne fotelje HiltonRasprodato

  Hilton III

  3.990,00 
 • Akcija -8% Casada masažne fotelje Skyliner

  Skyliner II

  5.990,00 
 • Smart masažna fotelja Casada

  Smart

  1.450,00 
 • Casada masažne fotelje Titan

  Titan – NOVO

  9.990,00 
 • Akcija -10% Casada masažne fotelje AlphaSonic III

  Alphasonic III – NOVO 2022 3D

  4.940,00 
 • Casada Ecosonic masažna fotelja

  EcoSonic- NOVO 2023 3D

  1.990,00 
 • Masažna fotelja Polux

  Masažna fotelja POLUX – Novi model 2023

  3.290,00 

Masažna fotelja već dugo vremena nije neki luksuz, nego pomalo postaje i potreba u okolnostima savremenog života. Sve se manje krećemo, a kada dolaze uslovi kao što je sadašnja epidemija corona virusa, to postaje sve izraženiji problem.

Odabirom masažne fotelje firme Casada GmbH, niste samo odabrali proizvod, nego i pouzdanog partnera koji vaše zadovoljstvo korišćenja naših proizvoda uzima sa velikom odgovornošću. Vi treba da dobijete pouzdan proizvod, ali takođe i podršku kod korišćenja našeg proizvoda. Tako na primer, od nedavno sa svakom masažnom foteljom je uključena opcija Braintronics, za relaksaciju i uravnoteženje tela i uma.

Bitna je takođe i podrška sa servisom i rezervnim delovima – što ako vam mačka ogrebe naslon fotelje, što ako daljinski upravljač padne na pod… itd – sa Casadom su ova i slična pitanja unapred rešena.

Casada je osnovala svoju lokalnu poslovnicu Casada Vita preko koje je zagarantovan isti nivo usluge, bez obzira da li se nalazite u Srbiji ili Nemačkoj, ili nekoj drugoj od 38 država na 4 kontinenta, gde sve Casada ima svoje poslovnice.

Ovako veliku i ozbiljnu prodajno-servisnu mrežu nema niti jedan poznati proizvođač masažnih uređaja u svetu (ovo slobodno proverite pretragom interneta i pretraživanjem Casade po pojedinim državama, pa onda uporedite konkurenciju i vidite gde se oni nalaze u tom pogledu).

Zbog navedenoga, odluka za Casada masažnu fotelju je u isto vreme i odluka srca, kao i odluka uma – razumna odluka da svoj novac investirate u artikal koji na tržište stavlja pouzdan partner.

 

Ko su sve korisnici naših masažnih fotelja? 

Od aerodroma, staračkih domova, banaka, osiguravajućih kuća, medijskih korporacija, ambasada, zatim sve više hotelskog i privatnog smeštaja pa do brojnih privatnih korisnika.

Za svakoga možemo odabrati najoptimalniji artikal kao i najpogodniju finansijsku ponudu.

Kontaktirajte nas, a mi ćemo opravdati Vaše poverenje!

Call Now Button