Masažne fotelje

Masažna fotelja već dugo vremena nije neki luksuz, nego pomalo postaje i potreba u okolnostima savremenog života. Sve se manje krećemo, a kada dolaze uslovi kao što je sadašnja epidemija corona virusa, to postaje sve izraženiji problem.

Odabirom masažne fotelje firme Casada GmbH, niste samo odabrali proizvod, nego i pouzdanog partnera koji vaše zadovoljstvo korišćenja naših proizvoda uzima sa velikom odgovornošću. Vi treba da dobijete pouzdan proizvod, ali takođe i podršku kod korišćenja našeg proizvoda. Tako na primer, od nedavno sa svakom masažnom foteljom je uključena opcija Braintronics, za relaksaciju i uravnoteženje tela i uma.

Bitna je takođe i podrška sa servisom i rezervnim delovima – što ako vam mačka ogrebe naslon fotelje, što ako daljinski upravljač padne na pod… itd – sa Casadom su ova i slična pitanja unapred rešena.

Casada je osnovala svoju lokalnu poslovnicu Casada Vita preko koje je zagarantovan isti nivo usluge, bez obzira da li se nalazite u Srbiji ili Nemačkoj, ili nekoj drugoj od 38 država na 4 kontinenta, gde sve Casada ima svoje poslovnice.

Ovako veliku i ozbiljnu prodajno-servisnu mrežu nema niti jedan poznati proizvođač masažnih uređaja u svetu (ovo slobodno proverite pretragom interneta i pretraživanjem Casade po pojedinim državama, pa onda uporedite konkurenciju i vidite gde se oni nalaze u tom pogledu).

Zbog navedenoga, odluka za Casada masažnu fotelju je u isto vreme i odluka srca, kao i odluka uma – razumna odluka da svoj novac investirate u artikal koji na tržište stavlja pouzdan partner.

 

Ko su sve korisnici naših masažnih fotelja? 

Od aerodroma, staračkih domova, banaka, osiguravajućih kuća, medijskih korporacija, ambasada, zatim sve više hotelskog i privatnog smeštaja pa do brojnih privatnih korisnika.

Za svakoga možemo odabrati najoptimalniji artikal kao i najpogodniju finansijsku ponudu.

Kontaktirajte nas, a mi ćemo opravdati Vaše poverenje!

Call Now Button