Masažni uređaji

Mali ali svestrani. Međutim nisu svi ni tako mali – uređaji za masažu kompanije Casada GmbH, našli su svoju primenu kako u privatnosti našeg doma, tako i u kancelarijama, motornim vozilima i slično.

Masažeri Casada rade na principu sličnom ljudskoj ruci – gnječenjem i pomacima masažnih glava koji su najsličniji pravoj masaži. Nažalost, na “pravu masažu” ne možemo uvek samo tako odšetati; sprečavaju nas razni razlozi – obaveze, vremenske prilike, porodica, posao… pa u zadnje vreme i ova epidemija corona virusa.

Međutim, tu su Casada masažni uređaji – s njima ćete pružiti sebi masažu u udobnosti svog dnevnog boravka ili bilo gde drugde. Mali, i efikasni ali na nemački način delotvoran.

Odaberite masažne uređaje firme Casada GmbH – time ste odabrali pouzdanog partnera, sigurnost garancije i servisa te pre svega zadovoljstvo kod upotrebe naših proizvoda.

Bitna je takođe i podrška sa servisima i rezervnim delovima – šta ako vam mačka ogrebe presvlaku masažera, šta ako daljinski upravljač padne na pod… itd – sa Casadom su ova i slična pitanja unapred rešena.

Casada je osnovala svoje lokalno predstavništvo Casada Adriatic (u 100-postotnom vlasništvu nemačkog domicila) preko kojega je zagarantovan isti nivo usluge, bez obzira da li se nalazite u Srbiji ili Nemačkoj, ili nekoj drugoj od 38 država na 4 kontinenta, gde sve Casada ima svoje ispostave. Ovako veliku i ozbiljnu prodajno-servisnu mrežu nema niti jedan poznati proizvođač masažnih uređaja u svetu (ovo slobodno proverite pretragom interneta i pretraživanjem Casade po pojedinim državama, pa onda uporedite konkurenciju i vidite gde se oni nalaze u tom pogledu).

Zbog navedenoga, odluka za Casada masažni uređaj je u isto vreme i odluka srca, kao i odluka uma – razumna odluka da svoj novac investirate u proizvod koji na tržište stavlja pouzdan partner.

 • Akcija -21% Casada masažer NECK II

  Neck II

  149,00 
 • Akcija -16% Casada masažer Quattromed lVS

  Quattromed IV-S

  459,00 
 • Akcija -29% Casada masažeri Quattromed V braintronics

  Quattromed V BT

  639,00 
 • Casada masažer twist2go

  Twist2go

  249,00 
Call Now Button