Kako se uspešno boriti protiv celulita

Masažom protiv celulita

Celulit je posledica savremenog načina života, nedostatka kretanja, neadekvatne prehrane, stresa i prekomernog unošenja raznih vrsta toksina. Neke osobe su i genetski sklonije celulitu i stvaranju masnih naslaga . U borbi protiv celulita, najefikasnije su se pokazale promene životnih navika, kao i efikasna prirodna sredstva – masaža je jedna od najpoželjnijih metoda.

O fiziologiji celulita treba reći samo da se radi o određenim anomalijama masnih potkožnih tkiva, a posledično površinskih delova kože – po izgledu i kolokvijalno, najčešći naziv za tu pojavu je narandžina kora.

Metode otklanjanja celulita su različite. Jedna od njih je i medicinski zahvat – liposukcija.

Zahvat se izvodi u medicinskim ustanovama, najčešće privatnim specijalizovanim klinikama. izvoditi ga mora isključivo stručno i specijalizovano osoblje.

Mnogi, koji žele izbeći operativni zahvat, odlaze na razne vrste anticelulitnih tretmana u specijalizovanim, uglavnom kozmetičkim salonima.

Jedna od najuspešnijih, neinvazivnih metoda u borbi protiv celulita je – anticelulitna masaža. Takva masaža se može izvoditi ručno, a kompanija Casada GmbH je razvila liniju uređaja koji pružaju mogućnost anticelulitne masaže u udobnosti sopstvenog doma.

Masažeri protiv celulita  – upotreba u udobnosti sopstvenog doma

Masažeri protiv celulita, ali i za otklanjanje mnogih drugih problema gde se preporučuje masaža namenjeni su za kućnu upotrebu. Postigli su zadivljujuće rezultate na području otklanjanja celulita, a posebno se ističu mali, prenosivi masažni uređaji Miniwell i Maxiwell.

Otkrijte prednosti masažera protiv celulita, koje možete nabaviti po promotivnim cenama u
Casada izložbeno-prodajnom prostoru, Novi Sad, Kralja Aleksandra 12 TC Pariski magazin,
pozivom na brojeve telefona 063 182 48 45
ili mailom na info@casada-adriatic.rs

Ovi proizvodi se odlikuju svojom multifunkcionalnošću pa pa su stekli široku primenu u tretmanima gde je potrebno primeniti klasičnu “mehaničku” masažu – takozvano gnječenje. Masažne glave ovih masažnih uređaja su dizajnirane da rade ravnomerne kružne pokrete, koji se mogu kombinovati sa grejanjem te sa vibracijama za podsticanje cirkulacije. Rezultat mehaničke masaže (gnječenja) uz toplotno delovanje žada u predelima bedara, bokova, zadnjice te ostalim “celulitno kritičnim” područijima, je brže otklanjanje masnih potkožnih naslaga, prevencija nastajanja celulita te brže zatezanje opuštene i naborane kože u tim područjima. Metoda je potpuno prirodna i lako dostupna u udobnosti sopstvenog doma – bez čekanja na red i plaćanja skupih i neizvesnih, a ponekad i rizičnih tretmana i zahvata.

Uređaji fabrike Casada GmbH, već su pronašli primenu kod mnogih korisnika u 27 zemalja sveta (u koliko je Casada prisutna) i odlikuju se priznatom nemačkom pouzdanošću, dugovečnosti i kvalitetom. Važno je napomenuti višenamensko delovanje ovih Casada – masažera, koji će osim anticelulitnih tretmana u problematičnim zonama, omogućiti masažnu terapiju ostalih telesnih zona, te pomoći  kod problema cirkulacije, ukočenosti, reumatskih i sličnih bolova – dakle radi se o svestranim masažnim uređajima.

Call Now Button