Masažne fotelje Casada

Nemački kvalitet – pristupačne cene!

Casada se može pohvaliti sopstvenom proizvodnjom masažnih uređaja, tako da su cene u svim segmentima i cenovnim rangovima ujedno i najbolji primer uloženog i dobijenog.

Raspon cena je dosta veliki, i kreće se od cca 1.800 eura pa do 7.000 eura.To sve zavisi od modela masažne fotelje koji odaberete,i eventualno postojećoj akcijskoj ponudi na neki model.

Besplatna dostava i montaža – garancija na fotelje 2 godine.
Održavanje osigurano i nakon isteka garantnog roka, jer Casada GmbH je proizvođač masažnih uređaja, tako da stalno imamo otvorene mogućnosti servisiranja, zamene delova i slično, a to je vrlo značajan podatak kod nabavke ovakve vrste proizvoda.

CASADA VITA d.o.o.
Vuka Mandušića 15, 21000 Novi Sad
063 182 48 45
info@casada-adriatic.rs

Rangovi masažnih fotelja – najviše za Vaš novac!

Bez obzira za koji god se rang masažne fotelje odlučili, kod Casada masažnih uređaja uvek ćete dobiti najviše od tehnologije, dizajna i ličnog užitka – u klasi koju ste odabrali.

Priča firme Casada GmbH je počela pre dvadesetak godina i uvek je bila oslonjena na jedan bitan cilj – kvalitet nema alternativu. Otprilike tako će vas, ukratko, upoznati sa našom firmom bilo tko u Casadinoj prodajnoj mreži, koja obuhvata 38 zemalja na 4 kontinenta. Zahvaljujući takvoj svetskoj razgranatosti, možete biti sigurni da ćete od Casade uvek dobiti samo najveću stopu kvaliteta i beskompromisan odnos prema zadovoljstvu svakog korisnika bilo kojeg našeg proizvoda.

Treba, takođe naglasiti da sve naše fotelje objedinjuju više različitih tehnika masaže. Svaka od njih ima odličnu mehaničku masažu leđa, kao i potpunu vazdušnu masažu – vazdušnim balonima od stopala do ramena. Brojnost različitih tehnika raste sa segmentom masažnog uređaja koji odaberete.

Neke fotelje za masažu pre početka terapije izvrše merenje (odnosno, takozvano skeniranje) tela, čime su sve funkcije masaže u zadatom tretmanu prilagođene upravo osobi koja trenutno koristi fotelju.

Već uobičajeno kod Casada masažnih fotelja je, osim skeniranja tela i opcije Zero-G (nulta gravitacija ili tzv. bestežinski položaj tela), Zero-Space (štednja prostora kod pomeranja fotelje od zida), ko i programi aktivne masaže – što znači da fotelja osim što masira, još i pomera naše telo u različitim pravcima, što je nasjličnije kiropraktičarskom zahvatu rastezanja.

Klase masažnih fotelja Casada:

  • Standardnia – masažna fotelja Smart V BT
  • Visoka srednja – masažna fotelja Betasonic II
  • Visoka– masažne fotelje; Alphasonic II i Hilton II
  • Deluxe  – masažne fotlje Aura i Skyliner II

 

Masažna fotelja Hilton – svestran masažni uređaj – za masažu od stopala do vrata.

Tehnike masaže i funkcionalnosti kod masažne fotelje Hilton III

Vrhunska masažna tehnika – garancija Vašeg zadovoljstva!

U visokom – deluxe segmentu masažnih tehnika i uređaja, Casada osvaja time da se ne zadovoljavamo sa reči “prosečno”. Jednostavno, visoki segment ne trpi kompromise. Najnovije masažna fotelja iz ovoga ranga – Skyliner II i Aura (4D) – ostavljaju bez reči i one koji smatraju da su probali sve što se tiče masažne tehnike. Kada probate Skyliner, postaje vam jasno koja je filozofija fabrike Casada.

Skyliner kombinuje brojne masažne tehnike kao što su; gnječenje, lupkanje, rolanje, bockanje, lupkanje, stiskanje itd. sa aktivnim programima promene vazdušnog pritiska ili položaja u određenoj telesnoj zoni, što rezultuje osećajem lebdenja, bestežinskog stanja, opuštajuće antistresne terapije ili pak kiropraktičarskih zahvata rastezanjem – sve zavisi od toga koju ste od bezbrojnih mogućnosti podesili. Skyliner II ima dodatno i opciju full 3D, koja se izvodi tako da kompletan masažni robot (deo na kojem su postavljene masažne glave, izlazi van prema vašem telu i omogućuje da masažne glave naprave obuhvat oko delova našeg tela – posebno je to izraženo kod zone vrata i ramena. A kod masažne fotelje Aura, ova 3D opcija je dovodena do još veće efikasnosti pomoću takozvanog 4D tastera – to je opcija kojom se taj izlazak masažnog mehanizma prema telu podešava u različitim stepenima (dubini) pritiska prema van, čime je omogućeno da masažne glave rade zahvate neviđene kod dosadašnjih uređaja za masažu.

Osim toga, ove dve fotelje – Aura i Skyliner II, imaju touch screen daljinski upravljač, sa ekranom osetljivm na dodir. Naravno tu su i brojne druge opcije koje možete pogledati u stranici svakog proizvoda posebno.

Kod odabira masažne fotelje baš za vas, slobodno nas kontaktirajte na bilo koji od naših kontakata, i posbno obratite pažnju na to da često imamo i neke reklamne akcije za pojedine modele. U mogućnosti smo i prilagoditi ponudu specifičnim potrebama naših klijenata. O tome svedoči i lista naših dosadašnjih korisnika, koji osim brojnih domaćinstava obuhvataju i hotelski segment, banke, ustanove, osiguravajuće kuće, ambasade, multinacionalne kompanije sa sedištem u Srbiji i regiji, a u zadnje vreme sve više i segment brige o starijima (starački domovi) kao i segment privatnih izajmljivača koji žele podignuti nivo usluge koju pružaju svojim korisnicima.

Molimo vas da posetu našem izložbenom salonu TC Pariski magazin,Kralja Aleksandra 12,Novi Sad obavezno najavite, najbolje telefonom na 063 182 48 45, kako bismo samo za vas organizovali poseban termin u kojemu imate mogućnost ne samo probe uređaja nego i detaljnog savetovnja, zavisno o vašim potrebama i specifičnim zahtevima u pogledu naših proizvoda.

Tehnike masaže i funkcionalnosti kod masažne fotelje Skyliner II

Call Now Button