CASADA – o nama

Kompanija Casada International GmbH, je etablirani distributer i proizvođač masažnih uređaja iz nemačkog grada Paderborna. Casada posluje od 2000. godine, a trenutno ima prodajnu mrežu rasprostranjenu u 38 zemalja na 4 kontinenta.

„Moto fabrike Casada je “Relax in style”, što govori o visokim zahtevima koje smo postavili u pogledu zadovoljstva naših korisnika.“

– izjavio je nedavno osnivač fabrike g. Jakob Radtke.

Uprava kompanije, odlučila je osnovati zasebnu poslovnicu u Srbiji. Tako je u novembru 2015. osnovana firma Casada Vita d.o.o. Sva Casada predstavništva  nastupaju na svetskom tržištu sa prepoznatljivim brendovima nemačkog dizajna i pouzdanosti.

Direktor prodaje Casada Grupe, g. Eduard Schlegel, posebnu brigu vodi o svakom ovlašćenom Casada-partneru na svetskom nivou. Tu posebno ističemo brzinu i tačnost isporuke, brigu o zadovoljstvu svakog kupca, a što je najvažnije podršku našim korisnicima u vidu individualnog savetovanja te dugotrajnom korišćenju naših proizvoda sa osiguranim servisima i rezernim delovima za sve artikle u najkraćem mogućem roku, a to je izvodljivo jedino sa mrežom dobro obučenih i opremljenih firmi koje Casada osniva u raznim delovima sveta i kojima je imperativ poštivanje visokih standarda nemačkog standarda – Casada International GmbH.

Već tokom ovog dosadašnjeg perioda rada u Srbiji, stekli smo poverenje značajnih poslovnih partnera, među kojima ističemo aerodrome, hotelske lance, multinacionalne kompanije sa sedištem u Srbiji i regiji, brojne ambasade, javne ustanove, privatni smeštaj, ustanove za brigu o starijima, banje te brojne privatne korisnike. Svakom našem korisniku smo se uvek posvećivali individualno brinući o njihovim specifičnim potrebama, a u razvoju takvoga pristupa vidimo i svoju budućnost.

Casada je kompanija sa karakterom i osmehom. Vizija nam je, pružiti priliku ljudima širom planete da uživaju u korišćenju tehnološki besprekornih proizvoda iz područja masaže i fitnessa, sa visokim standardima brige o našim kupcima. Inovativnost, dizajn te nezaobilazno znanje i iskustvo u branši masažnih uređaja drže nas u vrhu svetskih brendova na ovom području.

Od nedavno, Casada je započela i proizvodnju visokokvalitetnih proizvoda za ličnu zaštitu kao što su maske za lice i bezalkoholna sredstva za dezinfekciju, koje predstavljaju novitet i poseban oblik brige o našem zdravlju u doba pandemije.

Važno je napomenuti da Casada ima lični razvoj i proizvodnju, a poseban deo unutar kompanije zadužen je za korporativni dizajn te za dizajn  proizvoda. Zato su naši korisnici, ujedno i naši partneri, dajući nam neprocenjive povratne informacije o svome zadovoljstvu pri upotrebi proizvoda. Naši proizvodi, mogu se svrstati u nekoliko kategorija:

  • masažni uređaji i podloge
  • masažne fotelje
  • fitness i wellness uređaji
  • proizvodi za higijensku zaštitu

Sertifikati i priznanja

Casada dobija pečat kvaliteta Top Brand Corporate Health 2022. Casada fotelje, već drugi put, osvajaju nagradu „Top marke“ nemačkog časopisa TEST Bild

Casada je otvorila svoj brendirani  izložbeno-prodajni salon u tržnom centru Pariski magazin u centru Novog Sada.

Tu možete isprobati masažne fotelje, masažere i fitness uređaje i ostale Casada proizvode.

 To smo mi – Casada, kompanija sa karakterom i osmehom!

Call Now Button