Casada – oprez pri kupnji!

Oprez – dobili smo upozorenja od korisnika naših proizvoda da su se na tržištu pojavili trgovci koji zloupotrebljavaju zaštićeni Casada znak i naziv kao i znak MADE IN GERMANY

Prilikom kupovine masažnih proizvoda, svako želi biti siguran da je dobio proizvod koji ispunjava njegova očekivanja. Na žalost, u zadnje vreme, javljaju nam korisnici proizvoda i stranke sa informacijama da su im neke firme nudile razne proizvode, koristeći pri tome na nedopušten način naziv Casada.

Lažne informacije

Javili su se kupci koji su u Novom Sadu pronašli firmu koja navodno prodaje nemačke fotelje, pa su kod nas, kao pouzdanog nemačkog dobavljača sa dugom tradicijom, hteli proveriti o čemu se radi. Tako smo zajedno utvrdili da se radi o obmani i da to NISU NEMAČKE FOTELJE.

Najčešće se dešavalo da neki ponuđači koji nemaju prodajni prostor, nego se koriste agresivnim metodama uveravanja kupaca nude neke proizvode kao “zastupnici Casade”, i zatim navode da proizvod koji će kupci dobiti ima neki drugi naziv, jer navodno “Casada prodaje proizvode pod različitim nazivima na različitim tržištima”.

Neki kupci svedoče i da im je rečeno da “Casada ima trenutno problema s isporukom, pa će im oni ponuditi proizvod drugog dobavljača” Svi ovi nabrojani primeri, na žalost su samo neke od pojava, kojima se služe firme koje dovezu robu sumnjivog porekla i kvaliteta, a onda ju žele predstaviti pod proverenim i sertifikovanim Casada nazivom.

NEKA VAS NE ZAVARA AMBALAŽA KOJOM OPONAŠAJU CASADA PROIZVODE

Svi ovi nabrojani primeri, na žalost su samo neke od pojava, kojima se služe firme koje dovezu robu sumnjivog porekla i kvaliteta, a onda je žele predstaviti pod “proverenim i sertifikovanim” imenom KOJI PO PRAVILU ASOCIRA NA ZDRAVLJE I MEDICINU.

Neki prodavci se lažno predstavljaju da su zastupljeni u više zemalja kao neka internacionalna kompanija (30 zemalja npr.) To se danas lako može proveriti na Google-u.

– Za razliku od neprovrenih kompanija, kada pretražujete Casadu, tada ćete osim nemačkog web sajta dobiti I poljski, ruski, engleski, australijski, mađarski, kazahstanski, izraelski, grčki, ukrajinski kao i srpski, hrvatski i ostalih zemalja u kojima se prodaju Casada proizvodi.

– Pojedini prodavci obmanjuju kupce da se fotelje rade po njihovim dimenzijama i tako sebi kupuju vreme za isporuku koje je nekad i više meseci. Originalne Casada masažne fotelje se ne čekaju mesecima – kod nas ih dobijete odmah ili u roku od par dana ako se naručuje iz centralnog magacina u Nemačkoj.

– CASADA FOTELJE STIŽU U ORIGINALNIM ZAŠTIĆENIM KUTIJAMA SA JASNO NAPISANIM NAZIVOM CASADA, SA FISKALNIM RAČUNOM, GARANCIJOM I UPUTSTVOM NA SRPSKOM JEZIKU.

Ukoliko budete imali bilo kakve sumnje u ponudu koju dobijete, obratite se nama kao zvaničnim Casada predstavnicima.

Obratite se Casada predstavnicima s poverenjem za bilo kakve sumnje

 

Casada masažne fotelje i uređaji-sedište

Mi, na žalost, ne možemo predvideti na šta su sve takve firme spremne kako bi, zloupotrebom Casada zaštićenog naziva i znaka, privukli kupce za neproverene proizvode. Međutim, dužni smo Vas upozoriti da ako primetite ovakve ili slične pokušaje manipulacije Vašom odlukom o kupovini, slobodno se obratite nama, kao zvaničnim Casada predstavnicima.

info@casada-adriatic.rs

ili na broj telefona 063 182 48 45

Obratite nam se s poverenjem kako biste otklonili nedoumice da li se o originalnom Casada proizvodu, koji ima sve propisane kontrole kvalitete i završne izrade, kao i osigurane sve usluge kupcu u garantnom roku i nakon isteka garancije – za sve proizvode iz asortimana Casada GmbH.

Vaša pitanja možete postaviti i lično, na našem prodajnom mestu u Pariskom magazinu u Novom Sadu, gde smo Vam na raspolaganju radnim danima od 14:00-20:00,subotom od 10:00-14:00.

ORIGINALI, A NE KOPIJE – TO JE PUT DO VAŠEG POTPUNOG ZADOVOLJSTVA!

Primeri originalnih Casada proizvoda sa serijskim brojevima

Call Now Button