Casada – oprez pri kupnji!

Oprez – dobili smo upozorenja od korisnika naših proizvoda da su se pojavili na tržištu trgovci koji zloupotrebljavaju zaštićeni casada znak i naziv!

Prilikom kupovine  masažnih proizvoda, svako želi biti siguran da je dobio proizvod koji ispunjava njegova očekivanja. Nažalost, u zadnje vreme, javljaju nam korisnici proizvoda i stranke sa informacijama da su im neke firme nudile razne proizvode, koristeći pri tome na nedopušten način naziv Casada.

Lažne informacije

Najčešće je to bilo tako da bi im neki ponuđači, koji nemaju ni prodajni prostor, nego se koriste agresivnim metodama uveravanja kupaca ponudili neke proizvode kao “zastupnici Casade”, a zatim bi im objasnili da proizvod koji će oni dobiti ima neki drugi naziv, jer navodno “Casada prodaje proizvode pod različitim nazivima na različitim tržištima”.

Ili pak na taj način da bi oglasili da imaju u ponudi Casada proizvode, a onda uvjeravali da će kupcu ponuditi “još kvalitetniji proizvod samo po nižoj ceni od Casade”.

Neki kupci svedoče i da im je rečeno da “Casada ima trenutno problema s isporukom, pa će im oni ponuditi proizvod drugog dobavljača”

Svi ovi nabrojani primeri, na žalost su samo neke od pojava, kojima se služe firme koje dovezu robu sumnjivog porekla i kvalitete, a onda ju žele predstaviti pod proverenim i certificiranim Casada nazivom.

Obratite se Casada predstavnicima s poverenjem za bilo kakve sumnje

Mi,na žalost, ne možemo predvideti što su sve takve firme spremne napraviti kako bi zloupotrebom Casada zaštićenog naziva i znaka privukli kupce za neproverene proizvode. Međutim, dužni smo Vas upozoriti da ako primetite ovakve ili slične pokušaje manipulacije Vašom odlukom o kupovini, slobodno se obratite nama na kontakte:

kako biste otklonili nedoumice radi li se o originalnom Casada proizvodu, koji onda ima i sve propisane kontrole kvalitete i završne izrade, te osigurane sve usluge kupcu u garantnom roku i nakon isteka garancije – za sve proizvode iz asortimana Casada GmbH.

Vaša pitanja možete postaviti i lično, na  našem prodajnom mestu u Pariskom magazinu u Novom Sadu, gdje smo Vam na raspolaganju radnim danima od 14:00-20:00,subotom od 10:00-14:00.

Na web-stranici www.casada.com oglašeni su svi aktuelni proizvodi koje kompanija Casada GmbH ima u ponudi preko svoje distributerske mreže u preko 30 zemalja. Tako da lako možete proveriti kada Vam netko nudi proizvod nekog drugog dobavljača – ili se obratite nama na gore navedene kontakte ili direktno proizvođaču u nemačkoj na mail info@casada.com.

Svaki Casada proizvod ima pripadajući serijski broj i oznaku.
(primjeri na slikama dole)

Osim toga Casada proizvodi izrađuju se samo pod nazivima koji su označeni na službenim Casada web-stranicama, u Nemačkoj i kod ovlaštenih distributera TI NAZIVI SU ISTI!

Ne dopustite da Vas netko privuče zloupotrebom Casada znaka i naziva, a onda Vam agresivnom manipulacijom proda proizvod koji niste ni tražili, a niti će dugoročno ispuniti Vaša očekivanja, kako po pitanju kvalitete i ugodnosti korištenja, tako i po pitanju pridržavanja garantnih rokova i servisa.

ORIGINALI, A NE KOPIJE – TO JE PUT DO VAŠEG POTPUNOG ZADOVOLJSTVA!

Primeri originalnih Casada proizvoda sa serijskim brojevima

Call Now Button