Alphasonic II

Akcija -11%

Alphasonic II  masažna fotelja

Ovaj model se odlikuje posebno oblikovanim zaobljenim dizajnom te dvobojnim spoljnim materijalima, uz bočnu LED-rasvetu.

3.990,00 

Načini plaćanja:

Načini plaćanja
Primjer teksta

ALPHASONIC II MASAŽNA FOTELJA – – KOMBINUJE VRHUNSKU TEHNOLOGIJU S TESTIRANIM KVALITETOM

Masažne tehnike su u skladu sa najvišim Casadinim standardima i obuhvataju sve ono što tržište visokokvalitetnih uređaja za masažu danas zahteva – od gnječenja, lupkanja, rolanja, bockanja i ostalih načina masaže u leđima do drenaže vazdušnim  jastucima (balonima) koji se protežu od stopala, preko listova, ruku do ramena.

Kod modela Alphasonic II posebno ističe to što je još više izražen tzv L-Shape, koji prati zakrivljenost naše kičme i glutealnog dela, tako da masažne glave potpuno pokrivaju sve zone od vrata do zadnjice, sa mogućnosti individualnog podešavanja brzine i vrste pritiska masažnih glava te izbor različitih tehnika masaže.

U nastavku za stopala je posebno naglašen deo za još detaljniji i nežniji protisak refleksnih zona, koje imaju veliki značaj u otklanjanju umora, bolnih nogu te raznih cirkulatornih problema.

Ova fotelja opremljena je i zvučnicima, te jedinstvenom Casadinom Braintronics-tehnologijom, koja naši korisnici popularno nazivaju “duša-telo-tehnoilogija”.

Ukratko, novi Alphasonic II, kao i drugi modeli masažnih fotelja koje je Casada GmbhH upravo lansirala su ultimativan odabir za one koji znaju što traže i ne pristaju na kompromise.

Model Alphasonic II objedinjuje brojne napredne funkcije pa neke od njih posebno ističemo:

 • skeniranje tela pre masaže
 • L-shape zahvat masažnih glava od vratnih pršljenova do zadnjice
 • Zero gravity funkcija – simulira bestežinski položaj, sa najmanjim opterećenjem po pojedinim delovima tela
 • brojni automatski programi masaže
 • individualno podešavanje svih funkcija – položaj, snaga, pritisak, dubina i širina zahvata masažnih glava, brzina, jačina vazdušnih balona itd…
 • aktivni programi – rastezanje tela – tzv stretchng – fotelja pomera telo u suprotnim pravcima gornji i donji deo, tako da dobijemo efekat rastezanja
 • Braintronics funkcija – posebno dizajnirani programi koje skidate preko aplikacije na mobilnom telefonu i povezujete s foteljom pomoću bluetootha – programi duboke meditacije
 • grejanje tela karbonskim IC-grijačem
 • memorije programa, za lakši i brži odabir učestalih funkcija
 • Zero space – minimalno kretanje fotelje prema nazad, za uštedu prostora pri smeštaju fotelje
 • Vazdušni baloni za celo telo – masaža koja je najsličnija limfnoj drenaži
 • izuzetno detaljna masaža stopala, sa razgibavanjem ahilove tetive
 • manualni odabiri i fino podešavanje po zonama i vrstama masaže (gnječenje, lupkanje, bockanje, rolanje, boksovanje, shiatsu)
 • ciljana masaža određenih zona ili tačaka na telu – vrat, ramena, lumbalno, bedra, gluteus, noge, potkolenice, stopala
 • ugrađen zvučni sistem koji spajate bežično putem bluetootha
 • joniziranje vazduha negativnim jonima

Primjer tekstaJonizator vazduha

Ovaj model masažne fotelje, osim brojnih naprednih funkcija, ističe se time da ima ugrađen JONIZATOR VAZDUHA. Ovo je posebno značajno u današnje doba pandemije SARS Cov 19 virusa, jer je poznato da negativno jonizirani vazduh sprečava širenje aerosola sa štetnim mikročesticama, pa tako i virusa.
Delovanje negativno joniziranih čestica na zaustavljanje širenja virusa je posebno značajno kada nastupa period godine u kojem sve više vremena provodimo u zatvorenim prostorijama, sa suvim ustajalim vazduhom. U tim uslovima jonizacija prostorije negativnim jonima će onemogućiti širenje patogena kako kapljično tako, još važnije i aerosolom. Na taj način, ujedno će naše sluznice ojačavati prirodni mehanizam obrane od virusa i bakterija.
Osim toga, u doba epidemije prisiljeni smo sve više vremena provoditi u zatvorenom prostoru, bez puno kretanja pa je tako masaža u masažnoj fotelji oblik treninga i razgibavanja muskulature koji nam je u tim uslovima posebno potreban. >>> Više na linku o jonizatoru <<<

Vrste masaža masažne fotelje Alphasonic ll

Karakteristike fotelje Alphasonic II

braintronics® u programu Alphasonic II

Potpuno nova aplikacija braintronics® ponudit će vam jedinstvene mogućnosti: Uživajte u programima za opuštanje koji su prilagođeni vašim ličnim potrebama i uronite u svet braintronics®. Braintronics® tehnologija sinhronizuje vaše moždane talase zvučnom stimulacijom.

Ljudski mozak je složen organ koji se sastoji od miliona malih nervnih ćelija, nazvanih neuroni. Svaka ćelija stalno proizvodi sićušne električne impulse. Svaka misao, svaki zvuk i svaki utisak, sve se prenosi i komunicira tim malim električnim impulsima. Električna energija je, tako reći, mozak. Zbroj tih impulsa može se otkriti i dijagramirati, npr. pomoću EEG-a. Kada to predstavimo pomoću grafikona, ova električna aktivnost formira talasast uzorak, poznat kao moždani talasi.

Pomoću braintronics®-a, kombinuje se zvučna stimulacija s elementima meditacije s umirujućom masažom, i posebna 4 odmaka u frekvenciji odaslanih talasa, koji su integrisani u zvučni signal koji čujemo – to je onaj deo terapije koji ne čujemo,a li on efektivno deluje. Bez obzira želite li održivo povećati koncentraciju ili se samo opustiti i balansirati telo i um – sve je moguće s kombinacijom terapijskog efekta braintronics® i probranih masažnih tehnika vrhunske tehnologije ugrađenim u modele masažnih fotelja Casada.

Alphasonic II kombinuje tehnologiju braintronics® s novim dizajnom i potpuno novim načinom opuštanja.

 

Tehnički podaci – masažna fotelja ALPHASONIC II

Dimenzije uspravno 81 x 119 x 147 cm
Dimenzije polegnuto: 81 x 92 x 176 cm
Masa: 96 kg
Napajanje: 220-240 V ~ 50/60 Hz
Snaga: 150W
Vreme rada: 20 min.
Braintronics: 21 min.
Boja: krem, krem/smeđa, crna, sivo/crna, crvena/crna
Položaji/dimenzije:
Sertifikat: certifikat

 

Masažne fotelje

Call Now Button