Aura

Akcija -20%

Aura  masažna fotelja

Masažna fotelja AURA je funkcijama najnaprednija I najsavršenija masažna fotelja koju je CASADA ikada razvila.

5.990,00 

Dostupno odmah
Brza dostava
Garancija

Načini plaćanja:

Načini plaćanja
Primjer teksta

 

Aura  masažna fotelja

Akcija -20%

Masažna fotelja AURA je funkcijama najnaprednija I najsavršenija masažna fotelja koju je CASADA ikada razvila.

5.990,00 

Dostupno odmah
Brza dostava
Garancija

Načini plaćanja:

Načini plaćanja

AURANOVA MASAŽNA FOTELJA IZ CASADE

4D ROLLER SISTEM – OVO IMA SAMO CASADA

4D ROLLER SISTEM koji je razvijen od strane proizvođača Casada GmbH, kombinuje vertikalno i vodoravno kretanje masažnih glava, te poseban ugao nagiba celog masažnog mehanizma u odnosu na telo osobe koja se masira. Uz revolucionarnu 4D masažu, masažna fotelja AURA tu su i sve ostale funkcije od pre poznate u najluksuznijim modelima masažnih fotelja.

Funkcija 4D se može podešavati u 8 različitih stepeni nagnutosti masažnog mehanizma u odnosu na telo osobe koja se masira – ovo je nešto što jednostavno morate probati, jer to nema niti jedna poznata fotelja koju možete naći na tržištu.

Posebnost ove masažne fotelje je i revolucionarni sistem grejanja, jer uobičajeno masažne fotelje korist karbonske grejače u predjelu leđa, međutim, model Aura ima grejače s plemenitim mineralom – žadom, ugrađene u same masažne glave, koje putuju uzduž kičme i bedara osobe koja se masira u fotelji.

 

KI funkcija skeniranja

Masažna stolica AURA ima poseban sistem skeniranja, odnosno „mapiranja” tela, koji stvara svojevrsnu “kartu” vašeg tela kako bi se kasnije, za vreme masaže to primenilo na efekat masaže. Merenje ili mapiranje je raspoređeno po celim leđima s mogućnošću podešavanja do najsitnijih detalja. Ista tehnologija detaljnog skeniranja može se naći u jedinici za masažu stopala.

Aura LCD daljinski upravljač i audio sistem

Prilagođena modernom vremenu masažna fotelja AURA ima vrhunske digitalne funkcije koje korisnicima maksimalno olakšavaju korištenje. Opremljena je tankim i jednostavnim LCD daljinskim upravljačem, USB priključkom za punjenje mobilnih telefona ili tableta, a tu su i BLUETOOTH-ENABLED HD ZVUČNICI visokog hi-fi kvaliteta integrisanim u naslonu za glavu koji se mogu upotpuniti s tehnologijom Braintronics® – sa svim ovim funkcijama, masažna fotelja AURA jedna je od najluksuznijih iz porodice CASADA masažnih fotelja.

Napetosti su stvar prošlosti – revolucionarna tehnologija vazdušnih jastuka

Vazdušni jastuci u donjem delu leđa osiguravaju njegovo stiskanje (vazdušnu drenažu) područja karlice, kao i svih ostalih telesnih zona – od nožnih prstiju, preko rotirajućih vazdušnih balona u potkolenicama (posebna novost samo iz Casade!), preko, bedara, ručnog zgloba i podlaktica do ramena i vrata. Efikasno suzbija napetosti. U stopalima je ugrađena detaljna refleksna masaža, kao i funkcija rasteznanja skočnih zglobova – opet jedna karakteristika koju na tržištu imaju samo neki probrani modeli masažnih fotelja Casada.

Primjer tekstaJonizator vazduha

Ovaj model masažne fotelje, osim brojnih naprednih funkcija, ističe se time da ima ugrađen JONIZATOR VAZDUHA. Ovo je posebno značajno u današnje doba pandemije SARS Cov 19 virusa, jer je poznato da negativno jonizirani vazduh sprečava širenje aerosola sa štetnim mikročesticama, pa tako i virusa.
Delovanje negativno joniziranih čestica na zaustavljanje širenja virusa je posebno značajno kada nastupa period godine u kojem sve više vremena provodimo u zatvorenim prostorijama, sa suvim ustajalim vazduhom. U tim uslovima jonizacija prostorije negativnim jonima će onemogućiti širenje patogena kako kapljično tako, još važnije i aerosolom. Na taj način, ujedno će naše sluznice ojačavati prirodni mehanizam obrane od virusa i bakterija.
Osim toga, u doba epidemije prisiljeni smo sve više vremena provoditi u zatvorenom prostoru, bez puno gibanja pa je tako masaža u masažnoj fotelji oblik treninga i razgibavanja muskulature koji nam je u tim uslovima posebno potreban.>>> Više na linku o jonizatoru <<<

Vrste masaža masažne fotelje Aura

Karakteristike fotelje Aura

braintronics® u programu Aura

Ljudski mozak je složen organ koji se sastoji od miliona malih nervnih ćelija, nazvanih neuroni. Svaka ćelija stalno proizvodi sićušne električne impulse. Svaka misao, svaki zvuk i svaki utisak, sve se prenosi i komunicira tim malim električnim impulsima. Električna energija je, tako reći, mozak. Zbroj tih impulsa može se otkriti i dijagramirati, npr. pomoću EEG-a. Kada to predstavimo pomoću grafikona, ova električna aktivnost formira talasast uzorak, poznat kao moždani talasi.

Pomoću braintronics®-a, kombinuje se zvučna stimulacija s elementima meditacije s umirujućom masažom, i posebna 4 odmaka u frekvenciji odaslanih talasa, koji su integrisani u zvučni signal koji čujemo – to je onaj deo terapije koji ne čujemo,a li on efektivno deluje. Bez obzira želite li održivo povećati koncentraciju ili se samo opustiti i balansirati telo i um – sve je moguće s kombinacijom terapijskog efekta braintronics® i probranih masažnih tehnika vrhunske tehnologije ugrađenim u modele masažnih fotelja Casada.

Casada Aura masažna fotelja kombinuje tehnologiju braintronics® s novim dizajnom i potpuno novim načinom opuštanja.

Tehnički podaci – masažna fotelja AURA

Dimenzije uspravno155 x 81 x 122 cm
Dimenzije polegnuto:202 x 81 x 102 cm
Masa:111 kg
Napajanje:220-240 V ~ 50/60 Hz
Snaga:250W
Vreme rada:15 min.
Braintronics:21 min.
Boja:belo/siva, crno/siva
Položaji/dimenzije:
Sertifikat:certifikat

 

Masažne fotelje

Call Now Button