Footinn II

FootInn II masažer za stopala

FootInn masira stopala specijalnim valjcima, a istovremeno stimuliše nožne prste i pete integrisanom toplotnom funkcijom. Krenite svojim svakodnevnim životom na opušteniji, uzbudljiviji i laganiji način!

299,00 

Načini plaćanja:

Načini plaćanja

PREDSTAVLJAMO VAM – FOOTIN II masažer za stopala

Timeout za vaša stopala sa FootInn masažerom

Stopala su koja nas moraju svakodnevno nositi na posao, baviti se sportom i nositi nas u slobodno vreme. Nagradite stopala blagotvornom i opuštajućom masažom pomoću Foot Inna!

Zanemarivanje stopala može uticati na celo vaše telo. Nepravilna pozicija tela može dovesti do grčenja mišića. Problemi sa spavanjem i hladnim nogama uglavnom su posledica problema s cirkulacijom. Te probleme možete ukloniti pomoću FootInna!

Idealna masaža stopala s FootInnom

FootInn masira stopala specijalnim valjcima, a istovremeno stimuliše nožne prste i pete integrisanom toplotnom funkcijom. Krenite svojim svakodnevnim životom na opušteniji, uzbudljiviji i laganiji način!

Reflekoslogija stopala

U poređenju s masažom celog tela, refleksna masaža stopala ima tu prednost što u stopalima postoji oko 72 000 nervnih završetaka za različite organe. Masaže koje se izvode u ciljanim područjima mogu imati pozitivan uticaj na telo i poboljšati ličnu dobrobit.

FootInn – masira refleksna područja stopala

Pažljivo masiranje refleksnih područja stopala može, između ostalog, podstaći metabolizam i cirkulaciju, sprečiti zgrušavanje i pomoći telu u samoizlečenju. Što više pazimo na vitalnost nogu, to je bolje za naše telo. Pod nogama se podrazumeva mikrosistem u kojem se može odražavati celokupni organizam i o njemu se pojedinačno brinuti.

Karakteristike masažera za stopala FootInn II

FOOTIN II

Poseban wellness odmor za vaše noge uz FootInn

Stavite noge u proreze predviđene za stopala. FootInnom možete upravljati iz udobnosti svoje fotelje bežičnim daljinskim upravljačem. Imate mogućnost odabira između tri različite funkcije masaže.

S načinom masaže dobijate masažu gnječenja, dok vazdušni način omogućuje ugodnu masažu kompresije. Ako vam se sviđaju obe tehnike masaže, postavite FootInn na automatski način rada.

Tehnički podaci masažer stopala FOOTINN II

Dimenzije 36 x 34,5 x 16 cm
Masa: 2 kg
Napajanje: 100-240 V ~ 50/60 Hz
Snaga: 18W
Vreme rada: 15 min.
Sertifikat: certifikat

 

Masaža nogu

Call Now Button