Rasprodato

Hilton III

Hilton III  masažna fotelja

Kao pripadnik porodice Hilton, ovaj model masažne fotelje vam garantuje besprekoran osećaj masaže, razne napredne tehnike upravljanja te senzore koji prate položaj i opterećenje vašeg tela.

3.990,00 

Načini plaćanja:

Načini plaćanja

Rasprodato

PREDSTAVLJAMO VAM – HILTON IIIluksuz i elegancija u klasičnom dizajnu

Najprodavanija masažna fotelja u poslednje vreme na evropskom tržištu – Ovo je već treći redizajn masažne fotelje Hilton nemačke firme Casada GmbH.

Kao pripadnik porodice Hilton, ovaj model masažne fotelje vam garantuje besprekoran osećaj masaže, razne napredne tehnike upravljanja te senzore koji prate položaj i opterećenje vašeg tela.

Osim toga, ova je fotelja na mnogim tržištima, pogotovi onim zahtevnijim evropskim, proglašena za kraljicu dizajna u svojoj kategoriji. Jednostavno, od kada je došla na tržište, povremeno se ne stignu proizvesti dovoljne količine, obzirom na potražnju za ovim modelom. Izvrsne performanse uz nemačku pouzdanost garancija su da je masažna fotelja Hilton izvrsna odluka koju možete napraviti kada birate masažnu fotelju.

Izvrsne performanse uz nemačku pouzdanost garancija su da je masažna fotelja Hilton izvrsna odluka koju možete napraviti kada birate masažnu fotelju.

Neke od posebnosti modela masažne fotelje Hilton III su – vrlo veliki pomak masažnih glava od vratnog područja do glutealne regije (zadnjice), posebno precizni vazdušni jastuci za limfnu drenažu, veliki i pregledan daljinski upravljač sa stalkom te interaktivnim ekranom, a u ovom modelu Hiltona i serijski ugrađena bluetooth veza, koja omogućuje korištenje licencirane Casadine opcije Brain Tronics®

Po odlikama dizajna, ova fotelja ima klasične, pomalo zaoštrene linije pa na osim vrhunskih masažnih funkcija i inovacija, nudi i uklopivost u ambijent dnevne sobe kao neki gotovo tradicionalan komad nameštaja.

Ovdje su nabrojane neke od brojnih funkcija masažne fotelje Hilton III:

 • skeniranje tela pre masaže
 • L-shape zahvat masažnih glava od vratnih pršljenova do zadnjice
 • Zero gravity funkcija – stimuliše bestežinski položaj, sa najmanjim opterećenjem po pojedinim delovima tela
 • brojni automatski programi masaže
 • individualno podešavanje svih funkcija – položaj, snaga, pritisak, dubina i širina zahvata masažnih glava, brzina, jačina vazdušnih balona itd…
 • aktivni programi – rastezanje tela – tzv stretchng – fotelja pomera telo u suprotnim pravcima gornji i donji deo, tako da dobijemo efekat rastezanja
 • Braintronics funkcija – posebno dizajnirani programi koje skidate preko aplikacije na mobilnom telefonu i povezujete s foteljom pomoću bluetootha – programi duboke meditacije
 • grejanje tela karbonskim IC-grejačem
 • memorije programa, za lakši i brži odabir učestalih funkcija
 • Zero space – minimalno kretanje fotelje prema nazad, za uštedu prostora pri smeštaju fotelje
 • vazdušni baloni za celo telo – masaža koja je najsličnija limfnoj drenaži
 • izuzetno detaljna masaža stopala
 • manualni odabiri i fino podešavanje po zonama i vrstama masaže (gnječenje, lupkanje, bockanje, rolanje, boksovanje, shiatsu)
 • ciljana masaža određenih zona ili tačaka na telu – vrat, ramena, lumbalno, bedra, gluteus, noge, potkolenice, stopala

Vrste masaža masažne fotelje Hilton III

Karakteristike fotelje Hilton III

braintronics® u programu Hilton III

​Potpuno nova aplikacija braintronics® ponudiće vam jedinstvene mogućnosti: Uživajte u programima za opuštanje koji su prilagođeni vašim ličnim potrebama i uronite u svet braintronics®. Braintronics® tehnologija sinhronizuje vaše moždane talase zvučnom stimulacijom.

Ljudski mozak je složen organ koji se sastoji od miliona malih nervnih ćelija, nazvanih neuroni. Svaka ćelija stalno proizvodi sićušne električne impulse. Svaka misao, svaki zvuk i svaki doživljaj, sve se prenosi i komunicira tim malim električnim impulsima. Električna energija je, tako reći, mozak. Broj tih impulsa može se otkriti i dijagramirati, npr. pomoću EEG-a. Kada to predstavimo pomoću grafikona, ova električna aktivnost formira talasast uzorak, poznat kao moždani talasi.

Pomoću braintronics®-a, kombinuje se zvučna stimulacija s elementima meditacije s umirujućom masažom, i posebna 4 razmaka u frekvenciji odaslanih talasa, koji su integrisani u zvučni signal koji čujemo – to je onaj deo terapije koji ne čujemo,a li on efektivno deluje. Bez obzira želite li održivo povećati koncentraciju ili se samo opustiti i balansirati telo i um – sve je moguće s kombinacijom terapijskog efekta braintronics® i probranih masažnih tehnika vrhunske tehnologije ugrađenim u modele masažnih fotelja Casada.

Hilton III kombinuje tehnologiju braintronics® s novim dizajnom i potpuno novim načinom opuštanja.

Tehnički podaci – masažna fotelja HILTON III

Dimenzije uspravno

80 x 116 x 140 cm

Dimenzije polegnuto:

80 x 88 x 173 cm

Masa: 86 kg
Napajanje: 220-240 V ~ 50/60 Hz
Snaga: maks. 230W
Vrijeme rada: 15 min.
Braintronics: 21 min.
Boja: smeđa, siva
Položaji/dimenzije:
Sertifikat: certifikat

 

Masažne fotelje

Call Now Button