Masažna fotelja POLLUX

POLLUX  masažna fotelja – MODEL 2023.

Tehnološki usavršena dopadljivog dizajna – MASAŽNA FOTELJA POLLUX – koju je Casada lansirala u leto 2023, uz inovativne detalje omogućuje masažu celog tela.

3.290,00 

Dostupno odmah
Brza dostava
Garancija

Načini plaćanja:

Načini plaćanja

POLLUX  masažna fotelja – MODEL 2023.

Tehnološki usavršena dopadljivog dizajna – MASAŽNA FOTELJA POLLUX – koju je Casada lansirala u leto 2023, uz inovativne detalje omogućuje masažu celog tela.

3.290,00 

Dostupno odmah
Brza dostava
Garancija

Načini plaćanja:

Načini plaćanja

MASAŽNA FOTELJA POLLUX – spoj tehnologije i dizajna

MODEL POLUX – Premium klasa masažnih fotelja iz firme Casada. L-Shape
tehnologija za dubinsku masažu sa osećajem ljudskih ruku. Snažna, pouzdana
i prepuna inovacija.

Ovaj model sadrži već isprobane mehanizme za masažu leđa koji se protežu od vratnih pršljenova do ispod bedara, odnosno gluteusa. Masažni mehanizam ima oblik slova – L, dok se na njemu sedi ili leži, a to omogućava detljan dohvat svih telesnih zona. Zbog svog L-oblika i prilagodljivosti kičmi, ovaj mehanizam koji je razvila firma Casada za svoje proizvode, ima naziv SL-Track.

Prednosti ove fotelje
Prednosti su i veliki, efikasni vazdušni jastuci kojima fotelja masira putem vazdušnog pritiska – tzv drenaže tkiva. Ovo je posebno značajno u predelu podlaktica i nogu, sa dodatno ugrađenim valjcima za akupresurnu masažu stopala.

Završna obrada materijala vam donosi dodir luksuza, a tu su i zvučnici spojivi preko USB konekcije, te bočna led svetla sa varijacijama ambijentalnog osvetljenja. Ovaj  model je lansiran na tržište u 6. mesecu 2023, a svojim funkcijama se uklapa u potrebe zahtevnih korisnika koji dobro znaju šta traže kada je reč o nemačkom brendu masažnih fotelja Casada.

Model POLUX objedinjuje brojne napredne funkcije pa neke od njih posebno ističemo:

 • skeniranje tela pre masaže
 • L-shape zahvat masažnih glava od vratnih pršljenova do zadnjice
 • Zero gravity funkcija – simulira bestežinski položaj, sa najmanjim opterećenjem po pojedinim delovima tela
 • brojni automatski programi masaže
 • individualno podešavanje svih funkcija – položaj, snaga, pritisak, dubina i širina zahvata masažnih glava, brzina, jačina vazdušnih balona itd…
 • Braintronics funkcija – posebno dizajnirani programi koje skidate preko aplikacije na mobilnom telefonu i povezujete s foteljom pomoću bluetootha – programi duboke meditacije
 • grejanje tela karbonskim IC-grejačem
 • memorije programa, za lakši i brži odabir raznih funkcija
 • Zero space – minimalno kretanje fotelje prema nazad, za uštedu prostora pri smeštaju fotelje
 • Vazdušni baloni za celo telo – masaža koja je najsličnija limfnoj drenaži
 • manuelni odabiri i fino podešavanje po zonama i vrstama masaže (gnječenje, lupkanje, bockanje, rolanje, boksovanje, shiatsu)
 • ciljana masaža određenih zona ili tačaka na telu – vrat, ramena, lumbalno, bedra, gluteus, noge, potkolenice
 • ugrađen zvučni sistem koji spajate bežično putem bluetooth

Vrste masaža masažne fotelje POLLUX

Karakteristike fotelje POLLUX

Potpuno nova aplikacija braintronics® ponudiće vam jedinstvene mogućnosti: Uživajte u programima za opuštanje koji su prilagođeni vašim ličnim potrebama i uronite u svet braintronics®. Braintronics® tehnologija sinhronizuje vaše moždane talase zvučnom stimulacijom.

Ljudski mozak je složen organ koji se sastoji od miliona malih nervnih ćelija, nazvanih neuroni. Svaka ćelija stalno proizvodi sićušne električne impulse. Svaka misao, svaki zvuk i svaki utisak, sve se prenosi i komunicira tim malim električnim impulsima. Električna energija je, tako reći, mozak. Zbroj tih impulsa može se otkriti i dijagramirati, npr. pomoću EEG-a. Kada to predstavimo pomoću grafikona, ova električna aktivnost formira talasast uzorak, poznat kao moždani talasi.

Pomoću braintronics®-a, kombinuje se zvučna stimulacija s elementima meditacije s umirujućom masažom, i posebna 4 odmaka u frekvenciji odaslanih talasa, koji su integrisani u zvučni signal koji čujemo – to je onaj deo terapije koji ne čujemo,ali on efektivno deluje. Bez obzira želite li održivo povećati koncentraciju ili se samo opustiti i balansirati telo i um – sve je moguće s kombinacijom terapijskog efekta braintronics® i probranih masažnih tehnika vrhunske tehnologije ugrađenim u modele masažnih fotelja Casada.

POLUX kombinuje tehnologiju braintronics® s novim dizajnom i potpuno novim načinom opuštanja.

 

Tehnički podaci – masažna fotelja POLUX

Dimenzije uspravno149,6 x 73,5 x 115,3 cm
Masa:78 kg
Napajanje:220-240 V ~ 50/60 Hz
Snaga:90 W
Vreme rada:20 min.
braintronics®:21 min.
Boja:crno-siva/ belo-siva
Položaji/dimenzije:
Sertifikat:certifikat

Masažne fotelje

Call Now Button