Titan – NOVO

Titan  masažna fotelja

Masažna fotelja Titan od firme Casada predstavlja novi nivo u svetu masažnih fotelja.

9.990,00 

Dostupno odmah
Brza dostava
Garancija

Načini plaćanja:

Načini plaćanja

Titan  masažna fotelja

Masažna fotelja Titan od firme Casada predstavlja novi nivo u svetu masažnih fotelja.

9.990,00 

Dostupno odmah
Brza dostava
Garancija

Načini plaćanja:

Načini plaćanja

TITANNAJNOVIJA MASAŽNA FOTELJA IZ CASADE – Superior klasa

Masažna fotelja Titan od firme Casada predstavlja novi nivo u svetu masažnih fotelja. Već isprobani Casadini mehanizmi, u modelima superior klase, ovde su dovedeni do savršenstva u svojim kombinacijama masažnih tehnika i dizajnom koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Do najsitnijeg detalja i u celosti kao tehnološki napredan proizvod najviše klase, ova masažna fotelja koristi AI-senzore za skeniranje i prilagođavanje našem telu pre samog početka masaže. (AI = Artifficiall Inteligence – veštačka inteligencija).

Savršeni dizajn i detaljno prilagođavanje masažne fotelje Titan vašem telu su isprepleteni sa pouzdanim i naprednim mehanizmima koje firma Casada Internatioanl GmbH razvija već godinama, predvodeći inovacijama globalnu industriju masažnih fotelja.

Osobe dinamičnog duha i otvorene prema inovacijama, prepoznaće svaki detalj ove masažne fotelje kao nešto što možemo očekivati samo od firme koja jako dobro zna šta radi. To su Casada masažne fotelje, koje u svakom svom segementu ne dopuštaju korisnicima da pristaju na prosečnost.

Isprobajte masažnu fotelju Titan, i iskoristite trenutnu akcijsku ponudu – prilikom lansiranja na Srpsko tržište, za ovaj vrhunski proizvod koji nema premca u superior klasi masažnih fotelja. Za sve dodatne informacije, kao i za individualno savetovanje i probu proizvoda, javite se na naše kontakte.

Model Titan objedinjuje brojne napredne funkcije pa neke od njih posebno ističemo:

AI  – INTELIGENTNO SKENIRANJE TELA

Koristi sistem višestrukog postavljanja faktora i inteligentni algoritam koji omogućuje celovitiju analizu, više zabeleženih informacija o telesnim zonama, brže prilagođavanje telu korisnika i precizniju kontrolu nad skeniranjem tela i regulacijom masažnih tehnika.

PRILAGODLJIVE FUNKCIJE VAZDUŠNOG PRITISKA – DRENAŽA

S mnogobrojnim vazdušnim jastucima raspoređenim po celom telu i kombinacijama intenziteta i vrste vazdušnog pritiska koji se može podesiti na nekoliko načina, omogućeno je potpuno opuštanje od vratnih pršljenova do stopala.

DVOSTRUKI ROBOTSKI MASAŽNI MEHANIZAM

Masažni robotski mehanizam se sastoji od dva dela – robota za masažu, što nam pruža sinhronizovanu masažu više telesnih zona, koja deluje poput masaže s četiri ruke u isto vreme.

FLEKSIBILNA VOĐICA MASAŽNIH ROBOTA

Zbog duge staze za masažu te dvostrukog masažnog robota, fleksibilna sastavnica između sinhronih mehanizama za masažu može se otvoriti u oblik luka za podizanje leđa, čime se ostvaruje jedinstveni efekt tajlandske masaže sa karakterističnim istezanjem u položaj mosta.

DVOSTRUKA FUNKCIJA GREJANJA GRAFENOM – NAJBOLJI IC GREJAČ

Grafen je najnoviji, najjači, najtanji, najprovodljiviji i 100% ugljenični materijal. Kao provodnik toplote nadmašuje sve ostale poznate materijale. Infracrveni zraci koje generiše smatraju se idealnom terapijom koja nam vraća našu prirodnu energiju, a takođe podstiče cirkulaciju krvi i deluje efikasno na popravljanje tonusa mišića.

LED EKRAN OSJETLJIV NA DODIR – PREGLEDNO I JEDNOSTAVNO UPRAVLJANJE

Ekran osetljiv na dodir, opremljen najnovijim UI-operativnim sistemom, jasno pokazuje tok i sve bitnekarakteristike masaže. Programom masaže možete upravljati na jednsotavan i intuitivno vođen način.

STEREO ZVUČNIK

Među svim atraktivnim karakteristikama, masažna fotelja Titan ima stereo zvučnike za duboko opuštanje tela i duše. NICAM stereo zvučnici nude jedinstveno iskustvo i doživljaj zvuka za poznavaoce Hi-Fi tehnologije.

Vrste masaža masažne fotelje Titan

Karakteristike fotelje Titan

braintronics® u programu Aura

Ljudski mozak je složen organ koji se sastoji od miliona malih nervnih ćelija, nazvanih neuroni. Svaka ćelija stalno proizvodi sićušne električne impulse. Svaka misao, svaki zvuk i svaki utisak, sve se prenosi i komunicira tim malim električnim impulsima. Električna energija je, tako reći, mozak. Zbroj tih impulsa može se otkriti i dijagramirati, npr. pomoću EEG-a. Kada to predstavimo pomoću grafikona, ova električna aktivnost formira talasast uzorak, poznat kao moždani talasi.

Pomoću braintronics®-a, kombinuje se zvučna stimulacija s elementima meditacije s umirujućom masažom, i posebna 4 odmaka u frekvenciji odaslanih talasa, koji su integrisani u zvučni signal koji čujemo – to je onaj deo terapije koji ne čujemo,a li on efektivno deluje. Bez obzira želite li održivo povećati koncentraciju ili se samo opustiti i balansirati telo i um – sve je moguće s kombinacijom terapijskog efekta braintronics® i probranih masažnih tehnika vrhunske tehnologije ugrađenim u modele masažnih fotelja Casada.

Casada Aura masažna fotelja kombinuje tehnologiju braintronics® s novim dizajnom i potpuno novim načinom opuštanja.

Tehnički podaci – masažna fotelja TITAN

Dimenzije uspravno81,5 x 167 x 124,5 cm
Dimenzije polegnuto:81,5 x 180-195 x 98,5 cm
Masa:159 kg
Napajanje:220-240 V ~ 50/60 Hz
Snaga:180W
Vreme rada:30 min.
Braintronics:21 min.
Boja:belo/siva, crno/smeđa
Položaji/dimenzije:
Sertifikat:certifikat

 

Masažne fotelje

Call Now Button