Medi Gun

MediGun masažni uređaj

CASADA je razvila MediGun kako bi obradila mišićno tkivo i preventivno i održivo. Temeljen na trendu novih visoko-efikasnih masažnih uređaja, poznatih i kao “pištolji za masažu“, ovaj inovativni uređaj za masažu tretira umorno i zgrčeno mišićno tkivo na potpuno novi način.

349,00 

Dostupno odmah
Brza dostava
Garancija

Načini plaćanja:

Načini plaćanja

MediGun masažni uređaj

CASADA je razvila MediGun kako bi obradila mišićno tkivo i preventivno i održivo. Temeljen na trendu novih visoko-efikasnih masažnih uređaja, poznatih i kao “pištolji za masažu“, ovaj inovativni uređaj za masažu tretira umorno i zgrčeno mišićno tkivo na potpuno novi način.

349,00 

Dostupno odmah
Brza dostava
Garancija

Načini plaćanja:

Načini plaćanja

PREDSTAVLJAMO VAM – MediGun masažni uređaj

Netaknuta i opuštena muskulatura izuzetno je važna za mišićno-koštani sistem, pogotovo ako se želite baviti sportom.CASADA je razvila MediGun kako bi obradila mišićno tkivo i preventivno i održivo. Temeljen na trendu novih visoko-efikasnih masažnih uređaja, poznatih i kao “pištolji za masažu“, ovaj inovativni uređaj za masažu tretira umorno i skučeno mišićno tkivo na potpuno novi način.Upotreba visokofrekventnih impulsa pritiska osigurava masažu duboko ležećih fascija. MediGun može koristiti za regeneraciju podrška mišića i osvežavanja funkcije mišića.

Kada se dugoročno koristi, MediGun labavi vezno tkivo i mišiće i tako podstiče cirkulaciju krvi i pokretljivost. MediGun radi posebno efikasno u tzv okidač bolova. Ti mali grčevi i stvrdnjavanje mišića neprijatno utiču na ostale delove tela koji na njih nisu pogođeni. Ipak, oseća se tako. Ako tada primenite MediGun na okidačku tačku, nestaće neprijatno zračenje na pogođenom delu tela.

Kao masažni uređaj visokih performansi,MediGun ima tri različite postavke brzine koje omogućavaju maksimalno 3200 poteza u minuti.10 mm visoka amplituda posebno je pogodna za masiranje dubokog tkiva i na taj način smanjuje pojavu upaljenih mišića i umora mišića.

Integrisana tehnologija za smanjenje buke omogućuje MediGun-u da deluje posebno tiho, dok se četiri međusobno izmenjiva nastavka mogu pričvrstiti za rad na različitim delovima tela.

Da bi se garantovalo vreme rada duže od 4 sata, MediGun 15000mHA baterija visokih performansi.To smanjuje broj napunjenosti i istovremeno produžuje vek trajanja baterije.

Baterija vam omogućava da bez ikakvih problema ponesete MediGun sa sobom u fitnes studio, kancelariju ili samo u pokretu.

Ključne točke masaže

  • Otpuštanje vezivnog tkiva i mišića (regeneracija mišića)
  • Obrada fascija
  • Ciljani efekat na ključne tačke
  • Podsticanje cirkulacije krvi
  • Povećana pokretljivost
  • 4 različita dodatka za specifične vrste masaže
  • 3 nivoa brzine – do 3200 impulsa u minuti
  • Lagan, tih i bežičan

Tačke masaže

MediGun

Uzmite svoje zdravlje u svoje ruke!

MediGun idealan je uređaj za podršku regeneraciji mišića sportista, terapeuta i ljudi koji pate od fizičkih problema uzrokovanih bolovima u mišićima.

Opremljeni s tri nivoa brzina, u početku možete odabrati niže frekvencije za zagreavanje posebno osetljivih mišićnih grupa. Korišćenjem duboke masaže fascije može pomoći u poboljšanju ukupne fleksibilnosti tela.

Namernim lečenjem zahvaćenih delova tela kao i okidačkih tačaka visokofrekventnim kompresijskim impulsima stvara se regeneracija mišića i osvežavaju se mišićne funkcije.

MediGun nudi prirodni doprinos poboljšanju vašeg fizičkog stanja. Prenosan , lagan i jednostavan za upotrebu, dok je istovremeno
kompaktnog dizajna.

Ulaganje u zdravlje uvek se isplati!

Tehnički podaci masažnog uređaja MediGun

Dimenzijecca 25 x 20,2 x 6,8 cm
Masa:1 kg
Napajanje:AC 110-240V, 50/60Hz-0,3A,
DC 26V-1A
Brzina/frekvencija:max. 3200/min
Sertifikat:certifikat

 

4 različita nastavka masažnog uređaja MediGun

Sport i fitness uređaji

Call Now Button