Olympia

Olympia vibracijski teg (1kg)

Već nekoliko godina efikasnost vibracijskog treninga znanstveno je dokazana te on postaje globalno prihvaćen. Olympia vibracijski tegovi omogućavaju vam kompletan vibracijski trening mišića u jednom uređaju.

99,00 

Načini plaćanja:

Načini plaćanja

PREDSTAVLJAMO VAM – OLYMPIA vibracijski teg (1 kg)

Vibracijski tegovi iz Casade

Već nekoliko godina učinkovitosti vibracijskog treninga sve su više prihvaćene među profesionalnim i rekreativnim sportistima.

S vibracijskimtegovima imate jedan celovit program za neograničen trening mišića u jednom uređaju. PowerBoard tegovi s vibracijama kompanije Casada lagani su sa visokim stepenom efikasnosti. Ne morate ulagati puno vremena kako biste odradili dobar trening s vibracijskim tegovima. S Powerboard vibracijskim tegovima nema više izgovora za ne dovesti se u formu.

PowerBoard vibracijske tegove koristite bilo gde

Bili kod kuće, na poslu ili na putu uvek možete pronaći nekoliko minuta kako biste učinili nešto korisno za svoje telo. Ako ste ograničeni vremenom i prostorom za trening vibracijski tegovi su idealni za Vas.

Redovit trening vodi ka uspehu

Kako bi se videli rezultati treninga trebate biti konstantni i uporni. Redovnim treningom ćete biti zdraviji, jači i sveukupno se bolje osećati. Promeniti loše životne navike te počnite s treningom sada koristeći Casadine vibracijske tegove.

Karakteristike vibracijskog utega Olympia

Adonis & Olympia

dream tim iz CASADE

Adonis i Olympia  zvuče kao Bog lepote u grčkoj mitologiji i mesto proročišta u staroj Grčkoj. Zapravo govorimo o vibracijskim tegovima iz Casade.

Casadin tim iz snova savršen je za mini trening u “međuvremenu”. Vibracijski tegovi mogu se nositi bilo gde zahvaljujući svojoj veličini. Tako možete imati treninga gotovo u svakoj dnevnoj situaciji.

Tehnički podaci vibracijskog utega OLYMPIA

Dimenzije 28 x 11 x 11 cm
Masa: 2 kg
Baterija: 4 x 1,5 V AA
Sertifikat: certifikat

 

Adonis (2 kg) i Olympia (1 kg)

Lagana kategorija s teškim treningom tegovima

Sa:

  • „Olympia“ (1kg) ili
  • „Adonis“ (2kg)

vibracijskim tegovima dobijate celi paket za neograničeni trening mišića. Na LED ekranu možete birati između tri vremenska programa (3, 6 i 9 minuta) i dva nivoa intenziteta.

Sport i fitness uređaji

Call Now Button