PowerBoard 3.0

Akcija -39%

Powerboard 3.0 sprava za kućni fitnes

Vibracijska ploča PowerBoard 3.0 pruža vam priliku da trenirate efikasnije nego ikad pre. Uz uravnotežene pokrete koji se izmenjuju u stranu, ploča ima povećani broj stepeni brzine kao i povećan raspon frekvencija.

1.099,00 

Načini plaćanja:

Načini plaćanja

PREDSTAVLJAMO VAM – POWERBOARD 3.0 sprava za kućni fitnes

Vibracijska ploča za veliki uspeh

Kako bi telo bilo zdravo , neophodan je redovni trening, potrebna vam je oprema za fitness koja je efikasna i na koju se možete osloniti. PowerBoard 3.0 više je nego pouzdan partner kada je u pitanju poboljšanje lične kondicije. Ako vibracijsku ploču pokreće snažni motor, sofisticirani ugaoni pokreti osiguravaju trening snage, izdržljivosti i fleksibilnosti.

Zbog raspona frekvencija od 8 do 22 Herca i povećanog broja 99 stepeni brzine, PowerBoard 3.0 posebno se preporučuje korisnicima koji su zainteresirani za sport i koji žele svoj trening učiniti još efikasnijim.

Optimizirana oprema

PowerBoard 3.0 karakterišu visokokvalitetne komponente. Kako bi se osigurala stabilnost i minimizovala buka, ploča ima stabilan motor visokih performansi, pametan sistem prigušivanja i praktične gumene nožice. Kako bi se PowerBoard 3.0 mogao lako preneti s jednog mesta na drugo, na bočnoj strani vibracijske ploče nalaze se transportni valjci koji se mogu koristiti i kao ručke.

Ploča je kompatibilna s Bluetoothom za praćenje otkucaja srca, a u kombinaciji s čistim meračem otkucaja srca (ne pametnim satom!) Ili grudnim kaišom za otkucaje srca, može prikazati otkucaje srca na ekranu PowerBoard. Uz to, razni automatski programi, kao i procesi koji se mogu ručno postaviti, nude sveobuhvatan niz obuka koji ne ostavljaju ništa za poželeti.

Postanite i ostanite fit

Stalna upotreba PowerBoarda 3.0 dovodi do trajnog povećanja snage i performansi. Preporučujemo desetominutni trening tri puta nedeljno.

Vibracijska ploča dolazi s DVD-om za vežbanje i pregledom treninga sa savetima o zdravoj ishrani koje su sastavili priznati stručnjaci. Dakle, savršeno ste opremljeni za stvaranje lične figure iz snova.

Karakteristike uređaja za fitness Powerboard 3.0

POWERBOARD 3.0

Više raznolikosti znači više uspeha

Za veću raznolikost, trening s PowerBoardom 3.0 može se optimalno proširiti posebnim priborom. Vibracijski tegovi i PowerBand posebno su pogodni za ciljani trening ramena i ruku. Oba proizvoda dostupna su u dve različite verzije. Tegovi su dostupni kao Adonis model od 2 kg i Olimpiya model od 1 kg. S druge strane, PowerBand se razlikuje od svetlijeg, crvenog pojasa i čvršćeg, tamnijeg pojasa.

Uz ove dodatne alate za trening, PowerBoard 3.0 može biti opremljen i masažnom podlogom ReflexPad, koja stimuliše refleksne zone stopala. Kad se daska aktivira, tabani stopala, noge ili dno mogu se ugodno masirati vibracijama.

Sa kompletnom paletom opreme za PowerBoard izvrsno ste opremljeni da postignete veliki uspeh raznovrsnom raznolikošću treninga.

Tehnički podaci POWERBOARD 3.0

Dimenzije pakovanja: 85 x 50 x 20 cm
Dimenzije ploče: 79 x 48 x 14,5 cm
Masa: 26 kg
Napajanje: 220-240 V ~ 50/60 Hz
Snaga: max 250W
Frekvencija: 8 – 22Hz
Brzina rada: 1-99
Ugao: +/- 4,5 mm  Hub: 0-9 mm
Sertifikat: certifikat

 

Sport i fitness uređaji

Call Now Button