Reflexomed II

Akcija -27%

Reflexomed II  masažer za stopala

Masažer za stopala ReflexoMed II opremljen je raznim tehnikama masaže. Uz jedinstvene valjke za masažu stopala, imate mogućnost izbora između akupunkture, refleksne masaže stopala i pritiska vazduha te 3D masaže.

459,00 

Načini plaćanja:
Načini plaćanja

PREDSTAVLJAMO VAM – REFLEXOMED II masažer za stopala

ReflexoMed II masažer za stopala sa Shiatsu refleksnim valjkom

ReflexoMed II u osnovi masira svako područje vašeg stopala, uključujući tabane.

Sa svojim Shiatsu refleks valjcima i blagotvornim akupresurnim jastucima ReflexoMed II daje vam osećaj masaže stopala rukama i prstima.

Sa oba programa automatske masaže refleksne tačke na tabanima mogu se na podsticajni način stimulirati, a za pojedinačnu masažu stopala možete birati između tri nivoa intenziteta.

 

Refleksologija

U poređenju s masažom celog tela, refleksna masaža stopala ima prednost u tome što postoji oko 72 000 nervnih završetaka za različite organe stopala.

Masaže koje se izvode u ciljanim područjima mogu imati pozitivan uticaj na telo i poboljšati ličnu dobrobit. Pažljiva refleksna masaža stopala može, između ostalog, podstaći metabolizam i cirkulaciju, sprečiti zgrušavanje i pomoći telu u samoizlečenju.

Što više pazimo na vitalnost nogu, to je bolje za naše telo. Pod nogama se podrazumijeva mikrosistem u kojem se celokupni organizam može odraziti i o njemu se pojedinačno brinuti.

 

 

Problemi i rizici zbog zanemarivanja stopala

Zanemarivanje stopala može uticati na celo vaše telo. Loše držanje tela može dovesti do grčenja mišića.

Mišićna napetost zauzvrat može štetno utecati na kičmu što bi moglo dovesti do daljih fizičkih oštećenja. Problemi sa spavanjem i hladnim nogama uglavnom su posledica problema s cirkulacijom.

Natečene noge, grčevi u mišićima i krvni ugrušci nastaju zbog preteranog sedenja i nedostatka pokreta.

Omogućite stopalima dovoljno energije kako bi vene ugrađene u mišićni sistem mogle ponovno transportovati krv oko celog tela. U tome vam može pomoći masažer stopala ReflexoMed II.

 

Karakteristike masažera za stopala Reflexomed II

REFLEXOMED II

Tehnike masaže u masažeru za stopala ReflexoMed II

 

Masažer za stopala ReflexoMed II opremljen je raznim tehnikama masaže. Uz jedinstvene valjke za masažu stopala, imate mogućnost izbora između akupunkture, refleksne masaže stopala i pritiska vazduha te 3D masaže. Masažom vazdušnog pritiska vazdušni se jastuci naduvaju / izduvaju uzrokujući pumpanje

Pomoću ove tehnike stvaraju se prirodni refleksi mišića. Tokom 3D masaže robot za masažu ne samo da se kreće iznad i ispod nas, već i napred-nazad oko nas. Naravno, nudimo i automatsku funkciju u RefelexoMed II. Naš posebno dizajnirani automatski program nudi vam mnogo različitih tehnika masaže.

Tehnički podaci masažer stopala REFLEXOMED II

Dimenzije 48,1 x 40,2 x 24,8 cm
Masa: 8,5 kg
Napajanje: 220-240 V ~ 50/60 Hz
Snaga: 65W
Vreme rada: 15 min.
Sertifikat: certifikat

 

Masaža nogu

Call Now Button