Skyliner II

Akcija!

Skyliner II  masažna fotelja

Nova premium fotelja za masažu iz porodice Casada osvaja velikim prostorom za sedenje i neverovatno kreativnim dizajnom.

5.990,00 

Načini plaćanja:

Načini plaćanja
Primjer teksta

ŽELITE VIŠE INFORMACIJA?

Prijavite se e-mailom za BESPLATNE konsultacije ili nazovite 063 182 4845 i rezervišite vreme u kome bismo se posvetili samo Vama.

1 + 7 =

PREDSTAVLJAMO VAM – SKYLINER IIUVODIMO VAS U NOVO ISKUSTVO MASAŽE!

Novo iskustvo masaže koje će Vam pružiti redizajirani Skyliner je nešto posebno. Sve napredne tehnike koje ste iskusili u prethodnom modelu fotelje Skyliner, sadržane su ovde i upotpunjene. Potpuna 3D tehnologija, sa masažnim glavama koje putuju i masiraju od vratnog predela do glutealnog područja (zadnjice:). Odabir raznih programa i tehnika masaže, dostupan je pomoću novog i izuzetno preglednog LCD-touch daljinskog upravljača.

Lak odabir jačine pritiska masažnih glava, detaljna tehnologija vazdušnih balona koja pokriva sve detalje vašeg tela – od nožnih prstiju, preko rotirajućih glava sa vazdušnim  pritiskom u potkolenicama (NOVO!!!), zglobovi, podlaktica i ramena.

Masažne glave s varijabilnim pritiskom, koji možemo podesiti od nežnog i umirujućeg, do sve jačeg i jačeg sa snažnim pritiskom za one momente kada trebamo snažnu relaksaciju i tretman muskulature – ovo nam omogućava poboljšana potpuna 3D tehnologija, koju jednostavno morate probati.

Posebno naglašavamo određene programe masaže, koji osim statičkog oblika terapije, uključuju pomeranje kako određenih delova tela, tako i celog tela – funkcije rastezanja  kičme kao i rastezanje skočnih zglobova i potkolenica.

Primjer tekstaJonizator vazduha

Ovaj model masažne fotelje, osim brojnih naprednih funkcija, ističe se time da ima ugrađen JONIZATOR VAZDUHA. Ovo je posebno značajno u današnje doba pandemije SARS Cov 19 virusa, jer je poznato da negativno jonizirani vazduh sprečava širenje aerosola sa štetnim mikročesticama, pa tako i virusa.

Delovanje negativno joniziranih čestica na zaustavljanje širenja virusa je posebno značajno kada nastupa period godine u kojem sve više vremena provodimo u zatvorenim prostorijama, sa suvim ustajalim vazduhom. U tim uslovima jonizacija prostorije negativnim jonima će onemogućiti širenje patogena kako kapljično tako, još važnije i aerosolom. Na taj način, ujedno će naše sluznice ojačavati prirodni mehanizam obrane od virusa i bakterija.

Osim toga, u doba epidemije prisiljeni smo sve više vremena provoditi u zatvorenom prostoru, bez puno kretanja pa je tako masaža u masažnoj fotelji oblik treninga i razgibavanja muskulature koji nam je u tim uslovima posebno potreban.. >>> Više na linku o jonizatoru <<<

Vrste masaža masažne fotelje Skyliner ll

Karakteristike fotelje Skyliner II

braintronics® u programu Skyliner II

Potpuno nova aplikacija braintronics® ponudiće vam jedinstvene mogućnosti: Uživajte u programima za opuštanje koji su prilagođeni vašim ličnim potrebama i uronite u svet braintronics®. Braintronics® tehnologija sinhronizuje vaše moždane talase zvučnom stimulacijom.

Ljudski mozak je složen organ koji se sastoji od miliona malih nervnih ćelija, nazvanih neuroni. Svaka ćelija stalno proizvodi sićušne električne impulse. Svaka misao, svaki zvuk i svaki doživljaj, sve se prenosi i komunicira tim malim električnim impulsima. Električna energija je, tako reći, mozak. Broj tih impulsa može se otkriti i dijagramirati, npr. pomoću EEG-a. Kada to predstavimo pomoću grafikona, ova električna aktivnost formira talasast uzorak, poznat kao moždani talasi.

Pomoću braintronics®-a, kombinuje se zvučna stimulacija s elementima meditacije s umirujućom masažom, i posebna 4 razmaka u frekvenciji odaslanih talasa, koji su integrisani u zvučni signal koji čujemo – to je onaj deo terapije koji ne čujemo,a li on efektivno deluje. Bez obzira želite li održivo povećati koncentraciju ili se samo opustiti i balansirati telo i um – sve je moguće s kombinacijom terapijskog efekta braintronics® i probranih masažnih tehnika vrhunske tehnologije ugrađenim u modele masažnih fotelja Casada.

Tehnički podaci – masažna fotelja SKYLINER II

Dimenzije uspravno 80 x 148 x 120 cm
Dimenzije polegnuto: 80 x 180 x 105 cm
Masa: 141 kg
Napajanje: 220-240 V ~ 50/60 Hz
Snaga: maks. 220W
Vreme rada: 20 min.
Braintronics: 21 min.
Boja: crno/siva, belo/siva
Položaji/dimenzije:
Sertifikat: certifikat

Masažne fotelje

Call Now Button