Smart

Akcija -20%

MASAŽNA FOTELJA SMART

Ova masažna fotelja je kompaktnog dizajna i ne prevelikih dimenzija. Specifičnost joj je što je deo za masažu nogu odvojen (kao tabure) i može se koristiti potpuno nezavisno o fotelji – tako na primer, za vreme popodnevnog odmora jedan član porodice uživa u opuštajućoj masaži leđa, dok se drugi opušta uz refleksoterapiju i grejanje stopala.

1.080,00 

Načini plaćanja:
Načini plaćanja

MASAŽNA FOTELJA SMART masaža od stopala do vrata

Casada je napravila redizajn jedne od najprodavanijih modela masažnih fotelja u svojoj istoriji – MODEL SMART – MALI DIV PO PITANJU MASAŽE. Ova masažna fotelja se javila kao potreba u doba pandemije korona virusa, jer je veliki broj ljudi tražio jednostavniji model sa ekonomičnom cenom – ali sa svim bitnim karakteristikama masažnih fotelja firme Casada.

U redizajniranom modelu – lansiranom u 9. mesecu 2021., dodato je ozvišeno postolje – za lakši ulazak u fotelju te mogućnost okretanja/rotiranja postolja u radijusu 180 stepeni. Fotelja obiluje naprednim funkcijama i različitim podešavanjima kojima možete birati bilo koji deo tela za odabranu vrstu masaže – u leđnom predelu standardni Casadin S-Line mehanizam sa opcijama gnječenje, lupkanje, bockanje, rolanje, shiatsu – dakle kao da vas masiraju ljudske ruke, a u odvojenom delu za noge – masaža vazdušnom kompresijom (drenaža), koju odabirom nagiba, možete izabrati za potkolenice ili za stopala. Ovaj model takođe ima i zvučnike, u kojima možete reprodukovanu muziku sinhronizovati sa masažom.

Posebnost ove fotelje

Posebnost je i svevremenski dizajn naših čarobnjaka iz fabrike Casada GmbH – koji odiše nemačkom jednostavnošću, a gde se “ispod poklopca motora” skriva tehničko savršenstvo.

Završna obrada materijala vam donosi dodir luksuza.

Ovo je jednostavno model masažne fotelje koji konkurencija ne može niti pokušati kopirati, a svojim kompaktnim dimenzijama može se uklopiti u bilo koji prostor, pa čak i korisiti kada vam dođu gosti za “obično” sedenje.

 

EKONOMIČNA CENA – VRHUNSKI KVALITET!

U ovom redizajniranom izdanju masažne fotelje Smart – dobili smo deo Casadine bogate tradicije, prilagođen modernom vremenu. naziv redizajniranog modela je HIGHER SMART – POVIŠENI SMART – jer je postolje fotelje prilagođeno za lakši ulazak u fotelju, odnosno povišeno je kako bi i slabije pokretne osobe lakše sele u ovaj model masažne fotelje.

 

Važan adut je i cena – svega 1.390 eura – to je iznos koji uključuje isporuku na vašu adresu bilo gde u Srbiji i originalna Casada garancija.

NAZOVITE 381 63 182 4845, ILI POŠALJITE MAIL NA info@casada-adriatic.rs
i naručite odmah svoj primerak po ovoj zaista neverovatno povoljnoj ceni.

Karakteristike masažne fotelje Smart:

  • automatski programi masaže po telesnim zonama
  • individualno podešavanje funkcija – položaj, snaga, pritisak, dubina i širina zahvata masažnih glava, brzina, jačina vazdušnih balona itd…
  • Braintronics funkcija – posebno dizajnirani programi koje skidate preko aplikacije na mobilnom telefonu i povezujete s foteljom pomoću bluetootha – programi duboke meditacije
  • grejanje tela karbonskim IC-grejačem
  • vazdušni baloni u odvojenom nastavku za noge – masaža koja je najsličnija limfnoj drenaži
  • izuzetno detaljna masaža stopala točkićima i pritiskom na akupresurne tačke
  • manualni odabiri i fino podešavanje po zonama i vrstama masaže (gnječenje, lupkanje, bockanje, rolanje, boksovanje, shiatsu)
  • ciljana masaža određenih zona na telu – vrat, ramena, lumbalno, stopala
  • mogućnost odvojenog korištenja nastavka za noge, nezavisno o fotelji

Vrste masaža

Karakteristike fotelje Smart V BT

Tehnički podaci – masažna fotelja

HIGHER SMART

Dimenzije fotelje 107.5 x 76 x 76 cm
Dimenzije masažera za noge: 56 x 47,5 x 47 cm
Masa: Fotelja: 45,5 kg
Za noge: 12,5 kg
Napajanje: 220-240 V ~ 50/60 Hz
Snaga: Fotelja: 70W
Za noge: 30W
Vreme rada: 15 min.
Sertifikat: certifikat

 

Masažne fotelje

Call Now Button