Smart V BT

Smart V BT masažna fotelja

Ova masažna fotelja je kompaktnog dizajna i ne prevelikih dimenzija. Specifičnost joj je što je deo za masažu nogu odvojen (kao tabure) i može se koristiti potpuno nezavisno o fotelji – tako na primer, za vreme popodnevnog odmora jedan član porodice uživa u opuštajućoj masaži leđa, dok se drugi opušta uz refleksoterapiju i grejanje stopala.

1.900,00 

[prikazEuro]

Načini plaćanja:
Načini plaćanja
Očisti

 

ŽELITE POPUST?

Prijavite se za BESPLATNE konsultacije i prezentacije i uštedite do 30%.
U zavisnosti od vaših potreba, tu smo da vam pomognemo da izaberete najbolju fotelju za sebe.

12 + 12 =

SMART V BT masaža od stopala do vrata

Ova masažna fotelja je kompaktnog dizajna i ne prevelikih dimenzija. Specifičnost joj je što je deo za masažu nogu odvojen (kao tabure) i može se koristiti potpuno nezavisno o fotelji – tako na primer, za vreme popodnevnog odmora jedan član porodice uživa u opuštajućoj masaži leđa, dok se drugi opušta uz refleksoterapiju i grejanje stopala.

Fotelja obiluje naprednim funkcijama i različitim podešavanjima kojima možete odabrati bilo koji deo tela za posebnu masažu – npr, kružna masaža vrata uz refleksoterapiju stopala, ili pak relax masaža celih leđa sa rolanjem i “boksovanjem” ili neka druga kombinacija po vašem izboru.

Posebnost ove fotelje

je i najnoviji dizajn naših čarobnjaka iz fabrike Casada GmbH – koji odiše nemačkom jednostavnošću, a gde se “ispod poklopca motora” skriva tehničko savršenstvo.

Završna obrada materijala vam donosi dodir luksuza.

Ovo je jednostavno model masažne fotelje koji konkurencija ne može niti pokušati kopirati.

Karakteristike masažne fotelje Smart V BT:

  • automatski programi masaže po telesnim zonama
  • individualno podešavanje funkcija – položaj, snaga, pritisak, dubina i širina zahvata masažnih glava, brzina, jačina vazdušnih balona itd…
  • Braintronics funkcija – posebno dizajnirani programi koje skidate preko aplikacije na mobilnom telefonu i povezujete s foteljom pomoću bluetootha – programi duboke meditacije
  • grejanje tela karbonskim IC-grejačem
  • vazdušni baloni u odvojenom nastavku za noge – masaža koja je najsličnija limfnoj drenaži
  • izuzetno detaljna masaža stopala točkićima i pritiskom na akupresurne tačke
  • manualni odabiri i fino podešavanje po zonama i vrstama masaže (gnječenje, lupkanje, bockanje, rolanje, boksovanje, shiatsu)
  • ciljana masaža određenih zona na telu – vrat, ramena, lumbalno, stopala
  • mogućnost odvojenog korištenja nastavka za noge, nezavisno o fotelji

Vrste masaža

Karakteristike fotelje Smart V BT

braintronics® u SMART V fotelji

Potpuno nova aplikacija braintronics® ponudiće vam jedinstvene mogućnosti: Uživajte u programima za opuštanje koji su prilagođeni vašim ličnim potrebama i uronite u svet braintronics®. Braintronics® tehnologija sinhronizuje vaše moždane talase zvučnom stimulacijom.

Ljudski mozak je složen organ koji se sastoji od miliona malih nervnih ćelija, nazvanih neuroni. Svaka ćelija stalno proizvodi sićušne električne impulse. Svaka misao, svaki zvuk i svaki utisak, sve se prenosi i komunicira tim malim električnim impulsima. Električna energija je, tako reći, mozak. Broj tih impulsa može se otkriti i dijagramirati, npr. pomoću EEG-a. Kada to predstavimo pomoću grafikona, ova električna aktivnost formira talasast uzorak, poznat kao moždani talasi.

Pomoću braintronics®-a, kombinuje se zvučna stimulacija s elementima meditacije s umirujućom masažom, i posebna 4 odmaka u frekvenciji odaslanih talasa, koji su integrisani u zvučni signal koji čujemo – to je onaj deo terapije koji ne čujemo,a li on efektivno deluje. Bez obzira želite li održivo povećati koncentraciju ili se samo opustiti i balansirati telo i um – sve je moguće s kombinacijom terapijskog efekta braintronics® i probranih masažnih tehnika vrhunske tehnologije ugrađenim u modele masažnih fotelja Casada.

Casada Smart V BT masažna fotelja kombinuje tehnologiju braintronics® s novim dizajnom i potpuno novim načinom opuštanja.

Tehnički podaci – masažna fotelja SMART V BT

Dimenzije fotelje 107.5 x 76 x 76 cm
Dimenzije masažera za noge: 56 x 47,5 x 47 cm
Masa: Fotelja: 45,5 kg
Za noge: 12,5 kg
Napajanje: 220-240 V ~ 50/60 Hz
Snaga: Fotelja: 70W
Za noge: 30W
Vreme rada: 15 min.
Braintronics: da
Položaji/dimenzije:
Sertifikat: certifikat

 

Masažne fotelje

Call Now Button